Mada dobro, treba sici sa high horse-a “jeftinih” igara na turskoj (stata sto ne i argenti vise) i shvatiti da ce nekome dobro doci. Kad se setimo X360 generacije, mnogim porodicama je 'leba na sto donosilla. Piraterija je kao neka svetinja, Gracanica na Kosovu, tu je vec vekovima i pored turskog haraca koji placamo, deo je tradicije i narodnog folklora.
Pa i nismo. Kazem ceo MS krem je dosao da pregovara o legalizaciji. Kontam da bi se mozda i Phil Spencer dovukao za pregovore oko zvanicne store podrske, ili makar Sara Bond, pa da je odvedemo u Valter na cevape, pokazemo Skadarliju i slikamo se pored pobednika na Kalemengdanu, tutnemo opanak, rakiju i “volim Srbiju” majcu i vozi nazad jer mora da stigne na flight za sledeci board meeting.
To su programi pisani za određeni hardver,emulatori i te stvari
Sinoć upalio xbox ono update za elite 2
Ima li neko trial code gpu za nove naloge? Ne mogu da aktiviram ovaj za 1$, izbacuje neku gresku stalno…
Pa plati punu cenu pro gejmeru
A ti si uvek koristan u pm
Bar nisam stipsa brt
Brt nije za mene vec za jednog malenog rodjaka. To za 1$ taman malo da izvrti i dosta. Ionako mu nece dugo drzati paznju
Salim se bre Miki. Uvek sam za 1$ ako moze
Vidi na allkeyshop (eneba, kingiun, gamivo manje više su provereni, barem ja nisam imao problem sa kodovima njihovim).
Ako ne prolazi USA idi na UK (ili neku drugu državu iz EU), trebalo bi da i kod njih imaš 14 dana trial.
Probao US i UK i nista, ista greska. Provericu te sajtove onda
Mislim da nema više te opcije zato je greška
Koja greska?
Ovo je vest kad su ukinuli mesec dana za 1$, sad je 14 dana, aktuelna je i dalje (barem je bila pre par nedelja kad sam uzimao drugaru). Plus i dalje stoji join for $1 na xbox sajtu.
“Oops something went wrong. Try again later”
Nije ti dobra adresa, vjerovatno zip cod ti nepase sa adresom.
Ustanovili smo sta je. Rodjak ima supernovu a preko nje nesto ne prelazi, uzecu mu sa moje konzole ja sam na sbb