Xbox Series S|X tema

2 Likes

Zanimljivo, mada sta ce im uopste ako RoG Ally pusta gamepass igre a njima su ionako vazniji servisi.

1 Like

Takodje, ne znam sta ce mi pored Switch Lite-a koji ima odlican kompaktni dizajn.

Bukvalno, i would prefer to play on Series X and big screen.

Switch ne pusta gamepass igre, Ally ubija kako dobro radi. Dzabe izbacuju osim ako nece da se umesaju i uzmu deo trzisnog kolaca. Ja bi ih tu pustio da koriste windows i trkaju se, Asus, Lenovo… kao za PC. Nema tu za MS mnogo smisla forsirati propriatery hw ja mislim, osim ako nemaju u rukavu nekog ubicu next gen Steam Decka i Ally-a u sta iskreno cisto sumnjam.

Jel mogu sa Ally da pustim igru da igram na TVu, kao swič ili samo handheld?

Mene vise radi fazon da je Switch dovoljna “konzola za poneti”. Svakako GamePass igre zelim da igram na ogromnom OLEDu koji posedujem, sa Dolby Atmos 7.1 ozvucenjem.

Nintendo ekskluzive su mi dovoljne za poneti :saluting_face:

Drago nam je. :rofl:

4 Likes

Haha pa, nisam hejter handheld-a, ali imam osecaj da bih sve to propustio na tako malim uredjajima :sweat_smile::joy:

Mislim, zamisli da igras The Last of Us Part III (aka movie-hollywood experience) na handheldu lol… ne ide tebra

1 Like

Mozes na TV sa adapterom.

Ali fora je da igras u pokretu, sto bi kuci. Sem ako ti bas nije trip da igras na malom, zavaljen u krevet.

Extra je sto ima sync sa konzolom pa mozes kuci na TV-u i samo nastavis u pokretu. To je handheld PC i kao takav najuniverzalnija sprava.

Ne volim ja handheld igranje, switch sam uzimao od druga da pređem zeldu na TVu, a Ally mi zvuči zanimljivo zbog simulatora za Switch, plus ako podiže i FPS u igrama i može na TV, top…

Apple Smart Home, ogroman OLED, Dolby Atmos 7.1 ozvučenje, šta još?

Ne znam zaista je li može, ali PC mi je prikopčan na TV i svaki put kad mi je PC upaljen kad igram na Ally mi nudi da streamam na PC. Nisam probao doduše kako radi, meni jeste fora da kad igram na Ally da igram na tom malom ekranu a da se na PC ili Tav nešto drugo vrti.

Ja imam fanove ovde… raznezih se :face_holding_back_tears:🫶🏼

Jel taj Ally (uličica) može da potera Fotošop, Illustrator kad se nakači na tv…? :joy::joy:

I ja imam ogromni, oled naravno :grin: sta imas koju oledaru? :grin: el znas ti da oled ima burn-in, kazi mu @padawan sta ga čeka :grin:

El taj 7.1 cuješ na svih 7 uha? :grin:

2 Likes

Ovu foricu nisam cuo odavno :rofl:

LG G3 77, vec neko vreme. Al me dusa boli za Sony-jev novi miniLED(previse para).

Ma kaki mini led samo oledara :grin:

Saveznik brt, uličica je alley

Xbox handheld bi bio super ako su u pitanju native Xbox igre koje imam u svojoj biblioteci. ROG je super, ali to su PC igre koje igram preko Game Pass appa. I dalje ne mogu da igram igre koje nisu u PC servisu. Pravi Xbox prepakovan u handheld je prava stvar, ostalo je samo workaround.

5 Likes

Ovo.

Jedina prednost koju mogu da imaju na handheld tržištu ako odrade sve dobro. Cela poenta je poneti svoju biblioteku gde god, og xbox, x360 i ostale xbox igre. To bi bio pun pogodak.

I da cena bude konkurentna. (mislim na ispod 400€ recimo)

2 Likes