Ne bi ni trebala da bude veća cena ako će targetirati One S, One X/Series S. Ako hoće da guraju jaču priču sa rezolucijom i grafičkim detaljima poput Series X, sumnjam da će biti ta cena. I mene jedino zanima Handheld sa lokalnim gejmingom. Zato mi je PS Portal totalna glupost.
Ispod series s ne očekujem hardver da bi sve igre radile
Pa ne mora da znači, video si kako izgleda Witcher na switch-u. Ista igra ali izgleda lošije nego na konkurentim mašinama. Tako da ako imaju slabiji hardver može da obore kvalitet grafike.
Pa Witcher je odlična igra a hteli da je portuju na tetrisu. Naravno da će da bude krš brate
Sećaš se kako je izgledao Mortal Kombat na gameboy-u? Radio u 10-12fps, uklonjena dva borca ali bitno da je igra izašla tamo jer je bila mega popularna…
Ako imaju handheld u planu, ovo će biti samo teaser jer trenutno ne mogu Series S prepakovati u mobilnu formu. Sledeće godine već izgledno da dobijemo nešto konkretno.
Cekaj, zar nemaju prvo update full konzole? Treba da odgovore prvo na PS5 Pro, secam se neke skorije izjave da je novi hardver u razvoju.
Šta je ovo, marshmallow?
Kod @MladenVR bi ovaka bila posle krečenja
Neće biti Xbox Series Pro.
Lepa ova bela.
P.S. kad mi prodajes tvoju?
Mega glupo. Jel moguce da ce Sony imati jacu konzolu godinama, a zaostaju vec sada? Ne razumem…
A ti mislis da bi pro verzija Series X poboljsala prodaju i smanjila razliku u broju prodatih konzola ?
Bilo bi to stvarno necuveno glupo, cak i za Microsoft.
Skoro je receno da je next gen Xbox full speed ahead a Sara Bond je izjavila da ce biti najveci generacijski skok ikada.
Mozda ga nece zvati Pro ali nadam se da izlazi ne zadugo nakon PS5 Pro.
Ne razumijem te polugeneracijske skokove, pro konzole, mjerenje patki za šta tačno? Uuu Sony će da ima jaču konzolu pazi molim te. To nadkurcavanje mi je na nivou dvanestogodišnjaka, rugala se šerpa loncu a oba šuplji.
Izbaci ti meni tri dobre igre mjesečno i nek sve budu u 16 bita i nema problema.
A ovi vizuelni masturbatori što broje piksele, frapsove i slične gluposti su i krivi za sve ovo. Da sam htio da onanišem na slike ne bih kupovao xbox za to.
Izbace neko govance u 60 frapsa i ljudi padaju kolektivno u nesvjest.
Budalaštine.
Taj film više nećeš gledati, daj Bože da bude tri godišnje.
Tri igre godisnje o kojima se prica do nedelju dana max
Pa o tom i pričam. Ljudi drve ovdje o generacijskim skokovima a nije krštena igra izašla deset godina. Pih.