Xbox Series S|X tema

Ne postoji :grin:

Transparent :slight_smile:

1 Like

Toga nije bilo od 360 ili mi se cini?

Ja sam zadnji imao na onom prvom xbox

1 Like

20th Anniversary je providan bio. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Imam problem sa mojim nalogom na game passu na pc neda mi da instaliram dijablo iz gamepassa kaze da trazim dozvolu od nekog starijeg ??
Gde se nalaze podesavanja za isto . Inace sam 73 godiste neznam sta mu treba starije [image]. I to je upisano na nalogu ??

Bjutiful.

Ali nije onaj crystal kao na originalnom xbox s kontroleru

2 Likes

Koje si godiste stavio za MS nalog?

Pa moje 1973 to me i zbunjuje( naravno sad je odjednom proradilo )

1 Like

Sredio Miki preko veze :grin:

2 Likes

Ne prihvata vise 50+ brt :rofl:

1 Like

Dojavio trijadi “:call_me_hand:Pustite ga… za sad… :call_me_hand::joy:

2 Likes

Ova igra me je poprilično zainteresovala, jer su mišljenja baš podeljena, na Steamu je odlično ocenjena, a recenzije novinara su mixed:

Uzgred, možda je vreme da se otvori neki Indie kutak za ove manje naslove? :thinking:

2 Likes

Naletih na ovo pa mi djeluje obećavajuće.

Ima dosta legitimnih strahova oko upotrebe AI u gamingu, prije svega bojazni da će zamjeniti kreativce tj. devove koji prave igru ali upotreba na ovaj način je veoma kul.

Microsoft Copilot je AI alat koji će u budućnosti biti integrisan u Xbox igre i koja će pružati pomoć igračima.
Demonstrirali su na primjeru Minecrafta gdje bi igrač mogao postaviti pitanje “Kako da napravim mač?” gdje bi Copilot onda mogao da pretraži tvoj inventory i storage za materijale koje su ti potrebni ili ako ih nemaš da te uputi da ih nađeš kao i da ti da instrukcije kako da ga kraftaš.

Potencijal je ogroman. Sve ono što bi inače morao da ostaviš kontroler i uzmeš telefon da guglaš bi bilo integrisano u igru. “Kako da pređem tog i i tog bossa?” Zapeo sam ovdje, šta trebam uraditi?" “Možeš li mi pomoći da napravim ovaj build?” itd.

Zvuči kao jedno veoma dobro “quality of life” poboljšanje.

1 Like

Možda će nekome pomoći, pošto na xboxu gledam serije filmove online (preko sajtova gde iskaču reklame) preko Binga i Edga je bilo nemoguće gledati od reklama (izbaci reklamu otvori novi Tab dok ja to isključim opet se na osnovnom vrti reklama i tako u nedogled) juče instaliram www web browser (Tako se zove app u njihovom zvaničnoj prodavnici ) i mogu normalno da gledam, sam zabrani pop_upove i može normalno da se gleda​:grin::pirate_flag:.

3 Likes

Druže imaš moj tutorijal za Kodi ovde. Samo umesto one stare adrese ide ova:
https://robinhoodtv.com/robinhood
I tu imaš sve od domaćih filmova i serija, preko stranih do uživo kanala i sportova šta god te zanima…
Zašto bi iko gledao preko broswera u očajnom kvalitetu.

4 Likes
1 Like

Gde je najsigurnije kupovati cdkey za neku igru za xbox series x/s?

ne treba ti to, placa se sve sa domacim karticama.

1 Like