Vreme je da predjes ma jacu masinu.
Jbg, kad sam uzimao konzolu, cene grafičkih su bile sulude, ali svakako planiram da uzmem nešto u skorije vreme, a Xbox bih dao sestriću. Nekako sam uspeo da spičkam Reubena, pa malo uključio Shadow of the Tomb Rider. Šljaka perfektno, ali to je ionako 5-6 godina igra. Mogu misliti kakvo je mučenje sa Alan Wake 2, gde i mnogo ozbiljnije grafičke moraju da koriste dlss/fsr…
@MladenVR write this on pentium 4… ![]()
Macbook Air bejase, nemoj tako bratu apple fanu.
Prodao to previše brzo radi ![]()
U zdravlju koristio i naigrao se na njemu ![]()
Sta predstavlja Global key za Xbox? Kupio sam Ea FC global key na Instant Gamingu i nmg da ga reedemujem ![]()
Verovatno nije global key (zapravo)
Pa ja nmg da verujem da su me zajebali ![]()
Pisao sam supportu pa ako rese, rese…
Vec su mi odhovorili, lol. Kod nije ispravan za moj region i vrnuce kintu…
Zar nemas Fifu u GPU?
Moguce da ima al nisam uzeo gpu jer sam retard. Sad sam kupio za UK na cd keys i ni njega ne mogu da aktiviram xD
Vec sam dao full cenu fc24 hahaha
Al cuti sad evo chatujem sa suportovima, mozda se smuvamo ![]()
Nema FC u GPU, na PS+ ima ![]()
Btw, @MikiBanter kod ako ne prođe redeem ideš preko VPN-a, svaki prolazi ![]()
Tako sam i uradio. Proslo sve regularno. Hvala @djomla43
Fifa se na PS igra. Zato MS nije platio to ![]()
Zašto brate full majku mu ![]()
2k je bila sto je ok i guess, nego kako sam na dva sajta uzimao na jednom 2000 na drugom 2300 dodje skoro na full ![]()
A igru ne mogu da reedemujem ![]()
Xbox Insider Update Could Make Downloading Future Updates Easier
Microsoft is testing a new update that will introduce pre-downloading game updates, or downloading of the majority of an installed game’s files and data to a player’s hardware before that data is officially released and usable. This will allow games that support the feature to download necessary files early. Then, players can immediately install updates on release day and more quickly begin playing. These may include periodic updates to live service titles, like Fortnite Chapter 5 Season 2, but the first game that will support update pre-loading is Sea of Thieves , via the game’s own Insider program.
Ovi iz Microsofta sve rade osim igara.
Moze jedan novi kontroler u do sada nevidjenoj boji? ![]()