ovo bi bilo savršeno
Po meni to je vrlo teško i ja ga nisam shvatio tako. Zamisli te zbrke i muke sa optimizacijom igsea onda.
Čovjek je samo rekao da je tržište konzola flat i pitao kako otvoriti taj model. Ja sam cijeli intervju shvatio samo kao pripremanje Xbox publike na to da će još igara portovati na druge platforme.
Aj nekako i da progledamo kroz prste za Hellblade 2 i Redfall ali ako novi Gearsi budu u 30 fps neka stave kljuc u bravu! Najjaca konzola na svetu a izbacuju 30 fps igre. Sramota!
Možda i dočekaš earth worm Jim-a ![]()
One can only hope ![]()
![]()
Earthwormu Jimu je istekla licenca, povučen je sa 360 marketa zbog toga. Može da se igra preko emulatora (čak i na Series X). Postoji kao deo neke kolekcije koja se kupuje.
Primetio sam na turskom storu da su u martu u odnosu na februar mnoge indie igre poskupele 300%. Ako nekom znači podatak, Minecraft Realms pretplata je 22 lire, jako jeftino.
Znaš li možda koje?
Za emulaciju znam, ali ne bih se igrao na X-u sa tim, prvenstveno zato što klinci korisite konzolu ![]()
Preporuka za headset (slusalice sa mikrofonom), zicane i da su kompatibilne sa XBOX/PS/PC
Arctis Nova 7X… vecina ce ti verovatno to preporuciti (ako hoces za sve te tri platforme) :))
Pored toga sto su bezicne, mogu da rade i sa zicom.
Zanima me jel moze da se kupi pre order code za igru ako je igra jos uvek u pre-order i izlazi tipa za 2 meseca sa bilo kog sajta,ili moze samo karticom preko ms stora da se uradi pre order?
U većini slučajeva dobiješ kod na danu izlaska, tako da je nekada pitanje da li ćeš dobiti i pre-order bonuse.
Imam neku lovu na balnasu paypala,pa bi priorderovao neku igru,ali ta igra daje benefite ako napravis priorder do odredjenog datuma.Sto znaci da mi ovo sa kodom otpada.