Priča Steve kome je MS uplatio $250M da bi spasao Apple od bankrota u koji ga je ovaj isti doveo
.
Dobro, neke stvari su ostale, a neke su se promenile. Ja danas mogu da kazem da zaista gotivim MS kao kompaniju. Njihove proizvode koristim svakodnevno - windows, teams, sharepoint, office… I ne vidim bas da ce Apple da ih zameni anytime soon. O gamingu je izlisno i pricati - od potpuih anonimusa postaju najprofitabilnija gaming kompanija na svetu.
Moram reci da sam poprilicno impresioniran njihovim alatima i nacinom na koji je sve integrisano out of the box sa minimalnim kodom, u poslednje vreme dosta radim sa power automate-om a voleo bih i da novi copilot zazivi jer dosta stvari moze da ucini laksim.
Samo Teams neka (“malo”) poprave i sve 5 ![]()
mislim da ima godinu dana kako smo sa zooma presli na teams, jos kukamo ![]()
Mi u timu međusobno komuniciramo preko Skype, što chat, što pozivi. Teams (nažalost) moramo da koristimo zbog klijenta, tako da se svodi kao nužno zlo ![]()
Meh, ok je. Mnogo ste razmazeni ![]()
Mi sa discorda. Ukratko propast. Još ovo novo govno new teams, ni ja ne znam jel sam online ili ne, a ne nadređeni. Stoji da sam zelen i kad idleujem. Outlook i ostalo što je povezano putem ms exchangea ni nema status ![]()
Evo i zeleni tabor.
https://x.com/xbox/status/1734645572114505807?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Nije lose, s obzirom da je ovo godina kad sam manje vise batalio Xbox, dosta vise sati imam na PC i Nintendu.
Sta si radio 100h u dead space ? ![]()
Phil.
Cekam sad Jim da postavi svoje sate. /sarcasm
EDIT:
Meni licno, najmrsavija godina ulozenog vremena u Xbox u poslednjih 10 godina. Ali sam zato igrao raznovrsnije nego ikada. Ne bunim se.
Prava prica
![]()

Wow, 1000h godisnje je… jako puno za jednog CEO-a, respect.
Presao igru 4 puta ![]()