Priča Steve kome je MS uplatio $250M da bi spasao Apple od bankrota u koji ga je ovaj isti doveo .
Dobro, neke stvari su ostale, a neke su se promenile. Ja danas mogu da kazem da zaista gotivim MS kao kompaniju. Njihove proizvode koristim svakodnevno - windows, teams, sharepoint, office… I ne vidim bas da ce Apple da ih zameni anytime soon. O gamingu je izlisno i pricati - od potpuih anonimusa postaju najprofitabilnija gaming kompanija na svetu.
Moram reci da sam poprilicno impresioniran njihovim alatima i nacinom na koji je sve integrisano out of the box sa minimalnim kodom, u poslednje vreme dosta radim sa power automate-om a voleo bih i da novi copilot zazivi jer dosta stvari moze da ucini laksim.
Samo Teams neka (“malo”) poprave i sve 5
mislim da ima godinu dana kako smo sa zooma presli na teams, jos kukamo
Mi u timu međusobno komuniciramo preko Skype, što chat, što pozivi. Teams (nažalost) moramo da koristimo zbog klijenta, tako da se svodi kao nužno zlo
Meh, ok je. Mnogo ste razmazeni
Mi sa discorda. Ukratko propast. Još ovo novo govno new teams, ni ja ne znam jel sam online ili ne, a ne nadređeni. Stoji da sam zelen i kad idleujem. Outlook i ostalo što je povezano putem ms exchangea ni nema status
Evo i zeleni tabor.
https://x.com/xbox/status/1734645572114505807?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Nije lose, s obzirom da je ovo godina kad sam manje vise batalio Xbox, dosta vise sati imam na PC i Nintendu.
Sta si radio 100h u dead space ?
Phil.
Cekam sad Jim da postavi svoje sate. /sarcasm
EDIT:
Meni licno, najmrsavija godina ulozenog vremena u Xbox u poslednjih 10 godina. Ali sam zato igrao raznovrsnije nego ikada. Ne bunim se.
Prava prica
Wow, 1000h godisnje je… jako puno za jednog CEO-a, respect.
Presao igru 4 puta