Xbox Series S|X tema

Priča Steve kome je MS uplatio $250M da bi spasao Apple od bankrota u koji ga je ovaj isti doveo :man_shrugging:.

2 Likes

Dobro, neke stvari su ostale, a neke su se promenile. Ja danas mogu da kazem da zaista gotivim MS kao kompaniju. Njihove proizvode koristim svakodnevno - windows, teams, sharepoint, office… I ne vidim bas da ce Apple da ih zameni anytime soon. O gamingu je izlisno i pricati - od potpuih anonimusa postaju najprofitabilnija gaming kompanija na svetu.

Moram reci da sam poprilicno impresioniran njihovim alatima i nacinom na koji je sve integrisano out of the box sa minimalnim kodom, u poslednje vreme dosta radim sa power automate-om a voleo bih i da novi copilot zazivi jer dosta stvari moze da ucini laksim.

Samo Teams neka (“malo”) poprave i sve 5 :grin:

2 Likes

mislim da ima godinu dana kako smo sa zooma presli na teams, jos kukamo :smiley:

1 Like

Mi u timu međusobno komuniciramo preko Skype, što chat, što pozivi. Teams (nažalost) moramo da koristimo zbog klijenta, tako da se svodi kao nužno zlo :smile:

Meh, ok je. Mnogo ste razmazeni :smile:

1 Like

Mi sa discorda. Ukratko propast. Još ovo novo govno new teams, ni ja ne znam jel sam online ili ne, a ne nadređeni. Stoji da sam zelen i kad idleujem. Outlook i ostalo što je povezano putem ms exchangea ni nema status :smiley:

Evo i zeleni tabor.

https://x.com/xbox/status/1734645572114505807?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

https://www.xbox.com/en-GB/year-in-review?ocid=Evergreen_soc_omc_xbo_tw_Video_lrn_12.12.3&linkId=100000230889978

Nije lose, s obzirom da je ovo godina kad sam manje vise batalio Xbox, dosta vise sati imam na PC i Nintendu.

1 Like

Ovde sam jači mada prva dva mesta drži ćale sa njegovim igrama…

1 Like

2 Likes

Rokaj cimaj veseli drugari :laughing:

2 Likes

Sta si radio 100h u dead space ? :smiley:

Phil.
Cekam sad Jim da postavi svoje sate. /sarcasm

EDIT:

Meni licno, najmrsavija godina ulozenog vremena u Xbox u poslednjih 10 godina. Ali sam zato igrao raznovrsnije nego ikada. Ne bunim se.

2 Likes

Prava prica :heart: :achievment:

e0c5b54e4110235563a9fbd6b2a18e64d73181ea

Wow, 1000h godisnje je… jako puno za jednog CEO-a, respect.

2 Likes

1 Like

Not great not terrible.

1 Like

Presao igru 4 puta :smiley:

1 Like