Xbox Series S|X tema

“Shit, here we go again.”

1 Like

3 Likes

https://x.com/xbox/status/1725514134551195829?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

1 Like

Sad će da padne unboxing, hvala @ninja :grin:
Vrv ću imati pitanja ovih dana pa imajte strpljenje prva konzola ako ne računamo segamegagiga20000 od Kineza.

17 Likes

htedoh da udjem u giveaway because, hey, a free xbox ali nemere ako si balkanac

To enter, you must be a legal resident of an Xbox Console supported country or region

a u nasim drzavama xbox-a nema zvanicno tako da mi ovo ne mozemo da iskoristimo

2 Likes

Ej, uvek nas navlači s nekim šemama koje ne važe za našu nedođiju :joy:

Čestitke, samo napred sa pitanjima mada je verovatno većina odgovora negde na forumu :blush:

2 Likes

Pročitao sam par tema u vezi GP i u ovoj temi, pošto imam samo dina karticu i visu ali države Eu ovo kupovina sa našim karticama odpada, pa ću vrv kontaktirati za Gp ulitmate čoveka na Kp sa 2k+ ocena za Gp, e sad planiram da stavim ili Usa ili Turska kao glavni nalog( napišite šta je bolje) i planiram takodje da napunim xbox wallet (takodje sa Kp), i sad mislim da nisam našao odgovor na ovo pitanje ako napunim walet/gift card za eu ili Usa regiu, kad prebacim lokaciju konzole na tursku zbog kupovine igara ( Baldurs gate 3 ) da li ću biti u mogućnosti da koristim taj walet za kupovinu po turskim cenama ? ako je ovo pitanje već negde bilo ja se unapred izvinjavam :smiley: puno informacija za kratko vreme :smiley: i ako može neka preporuka za externi hdd koji paše za series s (imam 10 mbs net pa bih otišao kod drugara u Ns i tamo naskidao šta mi treba pa posle samo prebacivao izmedju ssd i hdd ) :slight_smile:

Prolazi ti Visa za Tursku, tako da lagano. Podesi region konzole na TR, nadji neku adresu preko Google Maps i pun gas. Wallet kaf dopuniš možeš samo za taj region da koristiš sredstva, tako bi barem trebalo.
Eksterni hdd bilo koji da je USB 3.0/3.1

Nece proci visa iz eu. Ako ta zemlja ima prodavnicu

1 Like

Da, to sam prevideo, kontam ima našu Visu :grin:

Gledam oglase na KP. XSX nov, neotpakovan za 390 eur.

Imam pitanjce, nisam trenutno kuci, ali hteo bih da aktiviram Dolby Atmos za slusalice i vidim da kosta oko 15$. Je l u sklopu Atmos aplikacije postoji opcija da se uzme jeftinije preko Arg ili Turske? Ili je na svim regionima fiksan Atmos od 15$?

Ma.na argentini uzmes za neku sicu, zaboravio sam koliko je bilo, mizda oko 200 din

1 Like

Hvala.
Tacno bih bio lud kad bih dao 15$.
49 din. je na Argentini, sad aktivirao :sweat_smile:

3 Likes

https://twitter.com/JezCorden/status/1726251904416821483?t=gie5QwAIEhtfnUGHcF2D8Q&s=19

1 Like

Gde si nasao posalji link

Ne moze se ziveti na indie igrama u gamepasu. Verujem da ce poceti da izbacuju dobre igre, trebace im vremena da stignu Sony.

Optimistično,nema šta