“Shit, here we go again.”
Sad će da padne unboxing, hvala @ninja
Vrv ću imati pitanja ovih dana pa imajte strpljenje prva konzola ako ne računamo segamegagiga20000 od Kineza.
htedoh da udjem u giveaway because, hey, a free xbox ali nemere ako si balkanac
To enter, you must be a legal resident of an Xbox Console supported country or region
a u nasim drzavama xbox-a nema zvanicno tako da mi ovo ne mozemo da iskoristimo
Ej, uvek nas navlači s nekim šemama koje ne važe za našu nedođiju
Čestitke, samo napred sa pitanjima mada je verovatno većina odgovora negde na forumu
Pročitao sam par tema u vezi GP i u ovoj temi, pošto imam samo dina karticu i visu ali države Eu ovo kupovina sa našim karticama odpada, pa ću vrv kontaktirati za Gp ulitmate čoveka na Kp sa 2k+ ocena za Gp, e sad planiram da stavim ili Usa ili Turska kao glavni nalog( napišite šta je bolje) i planiram takodje da napunim xbox wallet (takodje sa Kp), i sad mislim da nisam našao odgovor na ovo pitanje ako napunim walet/gift card za eu ili Usa regiu, kad prebacim lokaciju konzole na tursku zbog kupovine igara ( Baldurs gate 3 ) da li ću biti u mogućnosti da koristim taj walet za kupovinu po turskim cenama ? ako je ovo pitanje već negde bilo ja se unapred izvinjavam puno informacija za kratko vreme i ako može neka preporuka za externi hdd koji paše za series s (imam 10 mbs net pa bih otišao kod drugara u Ns i tamo naskidao šta mi treba pa posle samo prebacivao izmedju ssd i hdd )
Prolazi ti Visa za Tursku, tako da lagano. Podesi region konzole na TR, nadji neku adresu preko Google Maps i pun gas. Wallet kaf dopuniš možeš samo za taj region da koristiš sredstva, tako bi barem trebalo.
Eksterni hdd bilo koji da je USB 3.0/3.1
Nece proci visa iz eu. Ako ta zemlja ima prodavnicu
Da, to sam prevideo, kontam ima našu Visu
Gledam oglase na KP. XSX nov, neotpakovan za 390 eur.
Imam pitanjce, nisam trenutno kuci, ali hteo bih da aktiviram Dolby Atmos za slusalice i vidim da kosta oko 15$. Je l u sklopu Atmos aplikacije postoji opcija da se uzme jeftinije preko Arg ili Turske? Ili je na svim regionima fiksan Atmos od 15$?
Ma.na argentini uzmes za neku sicu, zaboravio sam koliko je bilo, mizda oko 200 din
Hvala.
Tacno bih bio lud kad bih dao 15$.
49 din. je na Argentini, sad aktivirao
Gde si nasao posalji link
Ne moze se ziveti na indie igrama u gamepasu. Verujem da ce poceti da izbacuju dobre igre, trebace im vremena da stignu Sony.
Optimistično,nema šta