Xbox Series S|X tema

U fazonu su “Ne damo za Argentinu jer ima da nam kupe igru za 3 din” :joy: Inace dosta igara nema za Arg koje postoje na US. Ona igra HUNT, kao neki online horor ili sta li je, par puta hteo da je igram ali nema je u store-u uopste dok sam na Arg.

A mi gaucosi gradjani drugog reda. :joy:

1 Like

Molim Vas, samo precizno kolega :sweat_smile:

Poslednji GwG mesec, mogli su nešto kvalitetno da daju za oproštaj…

Kako bih to rekao, puca im prsluk :grin:

1 Like

Hm Fallout 3 je 4K 60fps kroz BC… razmišljam da ga okrenem ovog leta

Kada kupis 360 igru preko Argentine, jel ima nacin da se stavi na Engleski? Promena regiona mozda, tj da se stavi US dok se igra, a da se posle vrati na Arg?

Dovoljna je promena regiona, ako igra vuče language pack po regionu, promena na USA će je prebaciti na engleski. Ali mislim da u tom slučaju, mora ponovo da se preuzme sa Store-a

1 Like

Kupiš igru preko ARG, ako si sigran da će biti na ES prebaci se ne US region pa tek onda skini i posle si miran, ne moraš da šetaš regione.

E do jaja, kupio ove stare CoD-ove za smesne pare (Black Ops, Black Ops 2 sa season passom i MW2 za sve zajedno 300kinti) znaci lek je da se skine kada prebacim na US lokaciju, posle se vratim na Arg i ostaje na engleskom, a zbog toga sam izbegavao da kupujem 360 igre…

Nije to za sve igre, čak je i retko koja igra takva. Ali cod je jedna od njih nažalost, tj ti stari delovi. Za druge 360 igre mislim da nije takav slučaj. Znam samo i da je Diablo 3 ta fora. To su jedine igre do sada koje su mi menjale jezik.

ceo zivot free play sve day one days #razmena

2 Likes

Šjutra ne umire nikad, dan četvrti nema update-a :smirk:

Ja upalio juce xbox posle 15 dana, izbacilo poruku polako pustamo novi UI, imam learn more i got it, i odmah mi dao UI. Sve je manje. To je to :joy:

3 Likes

Meni je isto izbacio NEW ui trt mrt, al’ mi dao i gedoru uz to :sweat_smile:

1 Like

ja dobio istu poruku, reko ‘got it’, nista se nije desilo. ne znam jel do mene ili njih.

1 Like

Ja upalio konzolu da vidim jel ima novi update, ništa, ugasio…
Posle par sati uključim ponovo da nešto igram kad ono novi ui, haha :rofl:

:face_holding_back_tears:

2 Likes

1 Like