Xbox Series S|X tema

I to moze biti posledica toga (quick resume). Palilo se i to meni tako 2-3 puta ali nista strasno.

Svi smo za OLED pratili iste tutoriale pa je kod mene ulaz za series X stavljen kao PC - sigurno i kod vas. Moze i to biti problem. Svakako ne bih da cackam dalje :slightly_smiling_face:

1 Like

2 godine već…
Ima li nekih popusta na store ?

Happy 2nd Birthday to the Xbox Series X|S (and this incredible video we made for it) :tada::birthday:

2 Likes

Ima. Popustaju serveri :joy:

I moj SX je znao da zabode 480p rezoluciju na obicnom 4k tv-u. To su sitnice. Sto kaze Nikola, sad cu bas da cimam Istvana ili Scalpera da mi salju konzolu za Republiku Irsku zbog toga :rofl:

Hvala brate. Nek nam zivi Xbox, preCednik Fil Spenser i kuj ga glasa :laughing:

1 Like

I Argentina i Turska i blizi njihovi rodjaci :grin:

Dobro si ziv :joy:

Laze. Bas mi reko onaj dan iso za zenu da gleda neki sat :rofl:

1 Like

Gledao i zaboravio zasto gleda :joy:

3 Likes

auhhh…nema sanse…ipak je first party studio i tu ocekujem zategnutu igru k’o sajlu

1 Like

Trebao si u PS5 temi da spamuješ.Ima u glasinama već objava

Pisano već o tome u drugoj temi isti potpuno link,a i PS5 je prvi na listi u objavi

Da nije bilo sa posvetom “mrzi me da pravim temu” samo bi prošao a ovako bar da ti javim da nisi prvi kome je mrsko

2 Likes

Drugari izvinite mozda je off topic,drugar hoce da uze xbox one naso neki polovan jeftin da se igra malo e sad da li moze game pass kao na s/x ?

Koliko je to povoljno? Za malo razliku u novcu se uzims Series S.

1 Like

Nesto oko 100e