Xbox Series S | Koje BEŽIČNE TASTATURE i MIŠEVI su kompatibilni sa ovom konzolom?

Poštovani drugari i kolege zaljubljenici u igre i konzole imam pitanje za vas.

Od pre desetak dana sam i ja sretni korisnik Xbox Series S konzole. :smiley:

Hteo bih da kupim bežičnu tastaturu i miša za igranje FPS igara (pre svega COD, BF). Zanima me koje tastature i miševi (može i combo), koji su dostupni kod nas, provereno rade sa Xbox Series X/S konzolama? Cenovni rang za tastaturu i miša negde do/oko 4000 dinara.

Igrao sam godinama na PC-u i zaista mi je mučenje igrati Call of Duty i sl. preko kontrolera. Čak i prosečna tastatura i miš će mi omogućiti više uživanja i uspeha nego sa kontrolerom. Iz zdravstvenih razloga (od nedavno sam nepokretan) sam prinuđen da igram iz kreveta koji je udaljen od TV-a i konzole pa mi žična tastatura i miš (na žalost) NISU opcija kako ukućani ne bi morali da preskaču kablove a i da se ja ne borim konstantno sa kablovima dugim 6 metara.

Zato bi mi vaše lično iskustvo i pomoć bili dragoceni. Jer koga kompetentnijeg pitati od Xboxrepublika-naca?!? :heart:

Svima koji su izdržali dovde i pročitali ovaj (pre)dugi post izvinjavam se i zahvaljujem na strpljenju. :folded_hands:Hteo sam da obrazložim situaciju te izbegnem nepotrebna pitanja kao: “Što ne uzmeš žičnu tastaturu i miša, jeftinije je i bolje…” i sl. Znam za one tastature i miševe od €150 koje rade sa Xbox konzolama ali nemam taj novac. Takođe se izvinjavam ako je ovakvo pitanje već bilo postavljeno, tražio sam ali nisam našao.

VELIKI pozdrav i HVALA! :smiley::+1:

1 Like