Xbox Republika dobija novog administratora

Sinoć u Club Underground-u u toku Dj seta koji je pravio Admin Team XBR foruma (Akiris, Robotnjik, Ninja), posle 2 rakije, 3 točena piva i tri tekile, pao je dogovor da u redove Administratora uvedemo još jednog člana foruma.

Prateći dešavanja na forumu u zadnjih nekoliko nedelja, dotični član se pokazao kao vrlo korektan, nekad možda malo strog, ali uvek na usluzi, a zadnjih par tutorijala koje je napravio, su nas ostavili speechless. Kako svugde, tako i na ovom forumu, trud i posvećenost se nagrađuju pa smo odlučili da Vladu AKA Studiovpc-a, nagradimo statusom Administratora.

Nadamo se da mu moć neće odmah udariti u glavu i da će ostati privržen forumu kao što je bio i sada.

Još jednom čestitamo Studiovpc-u, dobrodošao u Valhallu :slight_smile:

Admin team XBR

Akiris, Robotnjik, Ninja

Nek mu je sretna penzija :wink:

Zasluzeno nema sta! Cestitam drugu Vladi, zasluzeno je dobio to mjesto.

Vidim i vi se sjetite Vlade! Mislio sam da je to slucaj samo kod mene jer ja stalno mislim na njega kad sam s malom u “eksplicitnim” pozama i izvjesnim radnjama hahahahahha Sala naravno :wink: Nece mi Vlado zamjeriti to :slight_smile:

HVALA LJUDI :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

a ti Nemesise, sunce ti zarko sta napisa ovo bre?

Cestitke i od mene, potpuno zasluzeno… :slight_smile: Uzdravlje. :beer:

hahahahah pa da znas da i aj mislim na tebe hahahahaha

Čestitam Vlado !

Čestitam Vlado. Ne daj se smesti okrenuti turu za ekipu! :smiley:

Cestitke Vlado, nas admine :slight_smile:

Cestitam, potpuno zasluzeno!

cestitam,sretno sa administratorom :slight_smile:

BRAVO! :beer:
PUNO USPEHA U DALJEM RADU!!! :da:

pice za celu kafanu :slight_smile: :smiley:

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Čestitke Vlado! :beer:

Cestitam,potpuno zasluzeno! :slight_smile: :beer:

Cestitek Vlado na fotelji u zdravlju da te sluzi :slight_smile:

Opravdan izbor, cestitam! Rakija-connecting people :smiley:

Cestitam Vlado, nastavi i dalje da radis nacinom koji te je doveo do admina :cake:

jos jednom hvala ljudi :slight_smile:

Нема краја, честитке и од мене…