Xbox One Utisci

Evo neki moji utisci sa konzolom za ovih par dana koriscenja da kazem na startu dosta toga cu verovatno izostaviti pa cu vremenom dodavati ne namerno ali je jednostavno nemoguce napisati sta sve ova kozola moze , a moze dosta toga :slight_smile:

Konzola je dosta manja nego na slikama laganija je malo od FAT X360 ali zato je magnet za prasinu kao i kinekt :frowning:
Dok radi necuje se posle par sati rada je iznenadjujuce hladna :slight_smile:
Kada je ugasena konzola napajanje se cuje malo da zuji zasto neznam lol

Xbox ON radi , e sada nece uvek iz prve da upali morate lepo da izgovorite citko da vam glas bude uravnotezen pa cak i tad nekada kinekt ne cuje ili bojkotuje.
Ako se nalazite ispred senzora odmah vas kinekt prepozna i ulazi na vas profil to mozete naravno da iskljucite i da se sami sing-in preko dzoja takodje konzolu mozete ugasiti preko glasa ili kontrolera kako hocete.
Ovo mi je prvi susret sa kinektom nisam koristio prvi kinekt na xbox360 . da li je dobar DA je kratak odgovor , da li je sasvrsen pa nije ali mogu da mu oprostim jer me na momente oduva sta sve moze da uradi nemogu to recima da opisem lezite na krevetu pricate nekoliko minuta sa svojim Tv-om prosto neverovatno , a onda na komandu GO HOME zabode nekada je do mene nekazem lepo cisto jos imam da ucim oko kinekta ali nekada me on jednostavno necuje ali oko 80-90 posto uhvati sto je po meni jako dobro za pocetak.
Kako funkcionise
Na komandu Xbox go to FIFA 14 ( da morate da kazete puno ime to vazi za sve aplikacije)
Jos bolje i brze je Xbox select (Xbox onda oznaci zelenim sve aplikacije sto mozete preko glasa da ujdete) onda samo kazete Fifa 14,Achievements,Pins,settings itd… nemorate GO TO ovo vazi kada niste u igri kada ste u igri imate opciju XBOX GO TO ili Snap koja moze biti korisna i ako hocete da snimate klip preko 30sec. skoro je neophodno da uradite Snap dosta je brze , preko njega takodje vidite vase prijatelje ko je online sta ko radi , Party , Internet explorer ,Twich mozete Tv da gledate (sto ja nemogu da koristim nemam kablove da ubacim u kozolu za Tv nazalost)
Mozete sve ovo preko kontrolera ali je brze glasom
Npr. za igre morali bi da pritisnete Xbox dugme na dzojstiku da vas vrati u Home onda da idete na Pins ako ste je okacili tu ili my games & apps pa da je najdete.

Xbox Stop listening kinekt prestaje da slusa bukvalno :slight_smile:

Os-a na kojem treba dosta da se radi sto je i sam MS rekao da hoce imate osecaj kao da ste u nezavrsenom proizvodu na momente.
Imao sam za sada jedan problem sa kozolom rekao bih da je sofver tacnije sta je se desilo
Naime kozola je se upalila ali kinekt nesvetli kao da je ugasen upalim dzoj on svetli ali se nepomera sa homa sta god ja pristisnuo kablovi su svi ok upalim ugasim par puta isto kozola radi dodje na Home ali kinekt i kontroler mrtvi povadim sve kablove ja i vratim upalim radi sve ok nisam siguran sta je uzrok toga bio mislim da je softver koji nisu zavrsili do kraja
Ali sta je to sto je Ms po meni razbio je taj kontroler osecaj u ruci je neverovatan analog je nekako taman D-pad su popravili konacno mozete da ga koristite ko je imao 360 zna o cemu govorim , sada kada ga uzmem u ruke vidi se razlika takodje sada mi smeta baterija na x360 kontroleru jedino su se malo zeznuli za LB i RB nekako su mi visoki i tvrdi previse vreme ce pokazati ali je dzoj stvarno dobar najbolji koji sam ikada drzao u rukama.

Party sistem i sluske koje dolaze uz konzolu nisam imao sa kim da probam :frowning:

Uh sry za pomalo razbacan i verovatno los gramaticki tekst :smiley: , pisao sam sve sto sam se setio za sada naravno ima jos dosta toga cega se nisam dotakao npr. kako prelepo izlgedaju vase nove Gamer slicice razne boje kojima mozete da obojite vas dash , novi achievement da na live-u nisam naisao na lag nikakav itd…

Necu dati ocenu ali meni se jako dopada konzola mnogo toga hoce da uradi ambiciozna je i nije savrsena.

Evo par slicica sry za kvalitet morao sam da korisitm sestrin fon od pre majke terezije moj je umro nazalost :frowning:

E pa dobro je znaci :D, maltene sve je tacno ono sto se pise po internetu. To prepoznavanje glasa 80-90% mislim da je odlicno, jer ipak je ovo sami lunch konzole, i bice tu dosta updetova i moze ici samo na bolje.

Ovo za kontroler mi se svidja, jer mi je to mnogo bitno.

Sta reci, jedva cekam da mi stigne sledece nedelje!

Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte :slight_smile:

Stefy_014 dali radi xbox bez Sauron eye ?

@kratos procitaj tekst iznad, da radi bez njega cak neki kazu da ne mora biti ukljucen.

Ne mora da bude ukljucen :slight_smile:

El prepoznaje i loguje kuce kada udje u sobu?

Pa kako drugacije ??
:smiley:

Jesi igro igru sa diska jeli drajv bučan ?

Nemam na disku od igara nista za sada pustio sam blu ray film da probam nije se culo nista :slight_smile:

Reko si napajanje se čuje malo da zuji , da nema neki ventilator u njemu kakva mu je temparatura posle dužeg rada mislim ono jel se mnogo greje ?

Negreje se napajanje jedino sto se cuje i kada je ugaseno malo da zuji nista strasno jedino sto se ajde greje je kinekt verovao ili ne i to malo da je glupo spominjati kazem ti konzola je kao spicer hladna kao da ju je MS napravio non stop da radi da se negasi danima :slight_smile:

Znači kad konzola radi tog zujanja nema ?

Klasicni PTSP od MS-a :smiley:
I ja ga imam :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ima ali to jedino mozes da cujes ako se priblizis napajanju nista strasno.

Nego šta planiraš od igara dalje da nabavljaš ,jesi registrovo nov Live nalog ili koristiš stari ?

Sari doduse ni na starom nisam imao bog zna kakav Gamer score ali ono ajde.
Uzeo bih neki Fps da probam kontroler sto pre pa neka je i COD ili BF4 videcu sta Nesa bude nabavljao :slight_smile:

Jesi gledo cene digitalnih kopija na Livu možda bi ti to bilo daleko povoljnije nego disk ?

Za sada je skoro isto cak mozda i skuplje zato gledam disk verzije.

Jel ti ovo full hd TV, i jel se vidi neka razlika kad npr igras kiler instinct, u odnosu na 360?