Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Moras da nadjes nekog iz neke podrzane drzave (bilo koje), sa kojim ces biti u kontaktu kada zamenjujes poene, jer ce njemu putem SMSa da posalju kod koji moras, mislim, u roku od dva minuta da uneses.

Hahah, uhh pa tesko, ali svakako hvala na informacijama.

Ja sam jednom u Xbox temi na redditu, ili možda čak i posebnoj temi za Microsoft Rewards zamolio nekoga za broj, čovek mi je uredno poslao kod.

1 Like

Jel probao neko Streets of Rage 4, koji je od pre neki dan u gamepass-u? Odlican je, i bas me je prijatno iznenadilo sto se odmah po izlasku nasao u pretplati. Pravi talas nostalgije, ali sa mnogo boljom 2D grafikom. Nije bas ni lak, bas kao sto bi stare arkade i trebalo da budu, sistem sa checkpointima bi unistio draz igre, morate da predjete nivo “u cugu” sto uopste nije lako.

2 Likes

Ja sam skinuo, nisam još startovao…

Ja sam ga prešao već tri puta sa različitim likovima, malo je reći da sam oduševljen, još bi bolje bilo igrati ga u paru s nekim. :slight_smile:

3 Likes

Kad pre covece :slight_smile: Doduse, ja se vise zanimam sa Witcherom…

ja imam problem sto ne znam sta prije da igram . Moram da se odlucim za jedan naslov i da to predjem. pa onda dalje , ovako sve po malo ne ide :smiley: :smiley: :smiley:

mada mi se igra i CRT (jel ga igra ko ovdje online)

Jbt mora napravim mesta za RDR2.
Kad pustaju u koje vreme, treba skinuti.

Biće objavljeno kada pre-load može da počne, pa ćeš svakako skinuti do datuma kada se može igrati.

piše 7.5. da igra izlazi

Onda bi trebalo da je već dostupna za pre-load…

nije još

Odlican je Streets of Rage 4, super je uradjen, jedino sto su kontrole ostale nespretne da tako kazem. Takodje kada se igra coop moze da se skida health saigracu sto bude nezgodno kada je guzva na ekranu a igra nije na easy.

Inace, evo ja cekam od jutros jos nisu pustilu rdr2.

I ja sam poceo juce Streets of Rage 4, odlican za sad i sto kazete ni malo lak :slight_smile: Inace sam video da izlazi, ali nisam znao da je u Gamepass-u.

nije lak, jbga nekada je trebalo izvući klincima što više para iz džepova za žetone po igraonicama :grin:

1 Like

Danas je 7. a RDR2 jos nema, hm.

Da, interesantno, mislio sam da je mozda zbog vremenske razlike pa ce pustiti kasnije u toku dana, ali vidim da je Day Z vec tu, a i on je najavljen za 7. Maj.

Ja se nesto sjecam da je datum bio 09.05., ali moguce da sam pomjesao sa UFC-om

Edit: sada sam pogledao, stvarno danas. Super, taman da se smorim u naredna dva dana sa igrom do UFC-a :smiley:

Stigao rdr2.