Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Koliko se sećam u aplikaciji na xboxu piše da se bilo koje slušalice pretvaraju u Dolby Atmos, uostalom može svako da skine i proba na svojim sluškama free

1 Like

@umnjak jel beše da kad kupiš licencu može na više uređaja da se koristi mislim da je tako nešto meni nudilo

Mislim na čak 5

1 Like

Da, za sada je podrška jako skromna ali sigurno će biti sve više igara…

Mislim ok je ko gleda dosta filmove i ima dobro ozvučenje ali meni za igre i Sonic radi posao

1 Like

Upravo to. Takođe postoji solidna ponuda na Netflix u, a siguran sam da će skoro sve novo što izađe imati podršku

Nije, ko proba na nekim krševima od telefona reći da baš i nije nešto, a na pravim slušalicama se oseti moć Dolby Atmos-a.

2 Likes

Verovatno, na mom LG TV-u, koji jos i ima neuobicajeno dobre zvucnike za jedan TV drzim iskljucen Atmos jer ne samo da nema razlike nego je obican stereo zvuk jaci i puniji. Pretpostavljam da je isto i sa slusalicama.

Pa ako bi prikljucio neke nadrkane sluske sigurno bi primetio, ali na zvucniku telefona tesko. Ja sam probao one xbox stereo sluske koje sam platio 1500 din na atmosu i nisam mogao da verujem da se stereo sluske tako cuju, kao bas dobar surround sound. Bas sam se smorio kad je isteklo ali reko bezveze mi je da za tu aplikaciju dam vise nego za sluake, ako neke bolje budem imao pa ajde.

Sonic je prilicno dobar ali ni blizu atmosa a obican stereo bas zvuci bezveze posle ta dva.

Imaš demo verziju, a kada istekne plaća se 15$. Mada je sada na nekom sniženju za 12…

Tebi je u tom slučaju išao uz telefon

Ima ga i na A50, izgleda. Ne vidim neku drasticnu razliku na ovim moji jeftinim Koss portapro slusalicama… Skinuo sam i app za Xbox.

Molim za pomoc.
Ne mogu aktivirati key za igru koju sam kupio preko cdkeys. Igra je GLOBAL.
Izbaci mi ovu poruku prilikom unosa kljuca (slika u privitku).

Uzmeš telefon aktiviraš VPN odeš na sajt i aktiviraš

1 Like

Aktivirao VPN preko racunara, isto mi se desava… a jos pise da je igrica (kljuc) global…

Uspio sam preko mob. Milane veliko HVALA.
Je li mogu iskljuciti VPN kad krene download ili moram cekati da se igra do kraja skine?

2 Likes

Ma samo lativiraš kod i gotovo… Posle toga se automatski skida na konzoli ili će ti pokazati u ready to install…

1 Like

Hvala, drug si :slight_smile:

2 Likes

Ekipa, bi li vi kupovali xbox one x ovako pred novu generaciju za nekih cca 200 eur ako posjedujete xbox one s i nemate 4k monitor/tv?