Dobro zapažanje.To je taj bundle sa forzama
kosta ko pola x konzole
A unboxing što si obećao ??
Koliko je Switch Lite?
Hahahaahha salji brate pvamo šta si se stego. Ovaj sa Nergiganteom i GS izgleda fenomenalno, mada i John😍 …
Svidja mi se sto me povezujes i sa MHW
Malo mi je nejasno sta je sad ovo tacno…
Za taj neki novac dobiješ konzolu i gp ultimate kao na lizing
Neka oni umjesto pametovanja ubace forzu 7 u game pass, razocarao sam se kad sam vidio da nema. A jos drži visoku cijenu.
Forza 7 je bila pre game pass-a a i licenciranje je zeznuto za pretplate. Kontam da Forza 8 već neće imati tih problema jer će je praviti sa tim na umu. Takođe, dolazi uskoro Black Friday, sigurno će cena biti barem 50% off.
Imate preko konzole da aktivirate 1 mesec free ea access.
Na koju foru? Ja ne mogu naci tu opciju
jel igra neko rdr2 online na xboxu? ako hoce da probamo zajedno?
https://www.youtube.com/watch?v=pS37_xpSMoU
1 mesec ea access
3 meseca discord
6 meseci spotifi premium
Cini mi se da moras imati aktivan GP Ultimate, u suprotnom, nema “nagrade”…
A meni je istekao
Spotify ne moze da se claimuje kaze da nije supported za nas region… jel ima neka vpn fora?
Spotify registruješ na neku zemlju gde je podržan ili promeniš account na tu zemlju. Kada se loguješ na Spotify koristiš VPN, jedno pet šest minuta i kada prekineš VPN radiće ti nalog narednih 14 dana.
Izgleda da cemo moci da upravljamo konzolom preko google asistenta na mobilnom?!
Jel zna neko gde je najpovoljniji Game Pass Ultimate? Ili bar jel počela ona promocija za Black Friday da može da se zgrabi za male pare? Na konzoli mi nudi 3 meseca po ceni jednog, jel bilo nekad povoljnije ili da uzimam to?