Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Slabo je sve ovo, mada Bloodstained nije los ko voli te 2D metroidvanije.

Imam jedno pitanje da li i dalje radi Gold na ultimate pass, npr kupim 1godinu gold kod i kupim 2$ ultimate pass sa store reklama ? Sada kada nema gold na konzoli pise da konvertuje gold na ultimate.

Konveruje ti sve u ultimate što imaš. Kad je tek postalo aktuelno konvertovali su 1:1, godina golda za godinu ultimatea, sad nisam siguran za taj odnos.

Ništa posebno, samo da podelim dva Ori and The Will of The Wisps gifa

7 Likes

Ovo ko ima 4k tv sa hdr-om i X, ima da obnevidi

3 Likes

Ne znam da li ce podrzavati hdr :confused: prvi deo nema…

Imam jedno pitanje, postao sam ponosni vlasnik skoro novog xboxa one za 200km ,i super je sve ali me zanima kako najjeftinije da dodjem do originalnog red Dead redemptiona ? Ne može preko stora to znam

Možeš preko PC-a sa VPN-om …

2 Likes

Kupiš disk za xbox 360

2 Likes

https://www.obsidian.net/jobs/open-positions/art/1139-animation-director

Prema ovom oglasu za posao koji je objavio Obsidian, trenutno imaju AAA RPG projekat za Project Scarlett. Go go go!

1 Like
1 Like
1 Like

Jedno možda glupo pitanje ali moram provjeriti, ako imam punjive random baterije durasel da li će se puniti kada skopčam kablom kontroler u xbox ?

1 Like

Neće, moraš ih izvaditi i puniti. To jedino radi ako imaš Play & Charge.

1 Like

Nove igre u gamepassu: Dishonored 2, World War Z i Yooka Laylee.

1 Like

Plus BC igre Fallout New Vegas, Panzer Dragon Orta. Iskreno raduje me New Vegas jer sam krenuo sa Fallout 3-kom. Taman mogu ceo taj serijal da zatvorim na XBONE a 76icu na PS4. Plus Dishonored 2 koji nisam završio na PS4 dok sam imao prilike a nekako mi je skroz okej igra.

1 Like

Ne znam da li je već pisano negde, ali na instagramu je predstavljen novi ELITE kontroler za One i jedan korisnik je pitao da li će biti kompitabilan sa novim Xboxom, na šta su mu odgovorili da će i on i drugi kontroleri biti kompitabilni sa project scarlet

1 Like

Ja sam citao da ce svaki kontroler pa cak i 360 biti kompatibilan sa najnovijom konzolom jer je dosta korisnika ulozilo novca i ljubavi za kastomizaciju kontrolera i da ne bi bilo fer ako bi im se uskratila mogucnost za dalje koriscenje.

Da, to je još na objavi projekta Scorpio rečeno, da će sve periferije za Xbox One raditi i na Scarlett konzoli

1 Like

Mislim da se u tom paketu dobiju cak dve igre,FH4 i Forza7…

1 Like