Xbox One S problem sa igrom Mafia III

Ovako, kupio sam igru mafia 3 ali imam problem jer moj xbox one s nece da cita disk. Ubacim ga ali se nista ne desava samo zuji i nistami ne izlazi. Jel imao jos neko slican problem i da li mozete da mi pomognete? Hvala u napred!

Hm čudno… Daj fotku diska da vidimo.

Nije problem u disku kupio sam igricu u Games i otvorio je pre par sati. Gledao sam na Yt kako sredjuju problem ali meni ne pomaze

Koji YouTube video? Daj link…

Da li ti se to dešava samo sa tom igrom ili imaš još neku da isprobaš?

Nemam ova mi je prva na cd

Možda je čitač mrtav… Probaj ubaci neki film ili neku muziku. Šta će da se desi…

Da li si probao da malo kada pocne da hvata disk da ga malo zadrzis,da mu nedas da odmah uvuce ,nego ga malo zadrzi i pusti da ga uvuce.

A da možda sačekaš malo po ubacivanju diska, recimo dva-tri minuta. Nekada ne krene odmah instalacija, treba mu neko vreme da lepo očita.

Pokusao sam ali opet nista

Cekao sam ali opet nista stvarno ne znam sta nije u redu.

mene je moj mucio kada odmah uvuce nece da ucita,ali kada zadrzim disk dok neubrza motoric sto vuce disk,onda mi ucita cd.

do kog momenta drzis disk da ga ne uvuce?

kada cujes motoric da hoce da uvuce ti zadrzi cd,dok necujes da je motor ubrzao(zalaufao na prazno) i tada pusti

Vazi opet cu pokusati

Druze znam u cemu je problem, ovako, nagni malo konzolu i onda ubaci disk, da ga lakse ‘proguta’ kapiras.
Samo je malo podigni na gore tipa 45°.
javi da l je uspelo

Jebiga, meni radi to, meni je tako za svaku igricu na cdu, haos…

Sta ti je 21. Vek
Ljudi mislili da ce leteti automobili, mi prevrcemo konzole da bi ucitali diskove

4 Likes

pokusavao sam vise puta nece :sob: