Xbox One S - Game Pass pomoć

Dobar dan svima treba mi pomoc,zelim kupiti xbox one s Samo zbog game pass-a,Samo me zanima dokle ce xbox one s moci da koristi game pass kao konzola zbog novije generaciju,2,4,5 godina Ili beskonacno,hvala.p

Dokle god postoji servis. Nemas brige.

Sve igre na servisu koje su za Xbox One moći ćeš doveka da igraš (dok imaš uplaćenu pretplatu).

Jedino je pitanje koliko će novih igara u narednim godinama biti i za Xbox One jer je nova generacija konzola krenula. Verovatno u naredne dve godine dosta novih igara će biti i za Xbox One.

Hvala

A Jel mislis na nove nove igre Ili nove igre za game pass,posto ja kontam da ms izbacuje malo starije igre na gpass I trebace valjda vremena dok nove igre Samo za xss I x dodju ovako a tek do passa

Svakako će se starijim i cross-gen igrama puniti Pass narednih par godina. Ima toliko XB1 igara koje nisu u servisu a sa zahuktavanjem nove generacije dobiće drugi život na passu. Ja se ne bih brinuo na tvom mestu da ćeš presušiti sa igrama.

2 Likes

Koristices game pass na One S doveka kao sto je neko reko. Jedino sto sad sa ovim novim naslovima, One S vec pocinje da se guši i muči da ih istera, ali opet i njih maksimalno optimizuju tako da ce uvek biti igrive. A sto se tice starijih, game pass library je pun predobrih igara koje ne smes propustiti.