nije stvar u zadiranju u privatnost nego je stvar u sasvim pragmatičnome smislu, recimo ideš negdje na praznike, zaposleni ljudi onda imaju i najviše vremena za gamering, odeš u neku vikendicu, bilo u planine ili more ili selo, tamo nemaš net, e tu je problem, znači ograničava se pokretnost konzole…a i ima ljudi kojima net ne treba, a žele igrati, i tu je problem, ms radi svoju politiku i vodi na taj način vodu na svoj mlin,treba net, a za net ti treba neka os ,svi smo korisnici manje više windowsa,oni računaju da ljudi imaju legalne windowse, znači treba ih platiti, pa sam razmotri i spoji vezu između toga…![]()
Hahah, ti ocigledno nisi ukapirao poentu i nebitno je da ti neko objasni. Hakovi i pirati nemaju nikakve veze sa tim online principima i glupostima. Znaci oni ako ga hakuju, ti ces moci da igras sta hoces i kad hoces. Kukaju ljudi koji nece to. Zasto da podrzavam nesto sto mi nije potrebno? Ne kazem da mi je problem da se konektujem na net (mada ponekad i nekome jeste), ali ZASTO bih to uradio? To se svi pitaju. MS namece nesto sto tvrdi da je korisno. Slazem se ja, mozda je njima korisno, ali sta to daje meni? Mogucnost da iznajmim konzolu i igre na njoj?"Pa ako je vec iznajmljujem, sto placam toliku cenu za nju i igre? Nek smanje cene, i neka kazu vi tu konzolu iznajmljujete na koriscenje i to je to. Ali oni hoce i jare i pare. E zato se svi bune. I to se bune oni koji kupuju originale, buni se ceo svet. Onaj koji igra pirate, totalno mu je nebitno. "Mislis da ce to jednom u 24h otezati hakovanje? Pa ja garantujem da je to nesto najprostije zavarati.
uostalom nije pitanje da li će se uspjeti next-gen konzole uspjeti hakirati nego je bolje pitanje kada, šta se tiče pirata,a kada budeš mogao igrati pirate ne vjerujem da će trebati biti spajano na net, i ja imam jednu ne modanu i jednu modanu, na nemodanoj igram online a na modaj off line, ne mogu kupovati baš svaku igru jer bi propao, ali si priuštim barem 3-4 igre godišnje koje su mi najbolje a one koje me zanimaju ali nisu mi toliki prioritet njih igram off line preko modane…
mozda Titanfall dodje i na PS4…jednog dana
Titanfall, the new game from the team made of ex-Call of Duty veterans, has confirmed that their new game may come to PlayStation 4.
When talking to Eurogamer, lead artist Joe Emsile told the site, “When you boil it down, we would love to be everywhere, but we’re just starting out,” adding: “It comes down to quality, not quantity. We have a fantastic relationship with Microsoft. It just boiled down to, okay, how can we hit this as hard as can and get it on as many platforms as possible and deliver the quality, the 60 hertz, out of the gate? That was the goal.”
Regarding the possibility of Titanfall on PS4, he said: “It’s definitely not out of the question, we have a huge appreciation for the fans. Coming out and showing it to everybody, we’re super nervous and wanted to make sure everybody loved it. We love all our fans, whatever console they support. So yeah. We want to make everybody happy, but this is where we’re at right now.”
Electronic Arts explained that this is a deal between Microsoft, Repawn and EA and that no comment can be made about future plans at this time. For now at least, Titanfall will release on Xbox One, Xbox 360 and PC.
PS4 Titanfall ‘definitely not out of the question,’ says dev – PlayStation Universe
Nece igra doci na ps jer ea nece izdati igru na toj konzoli ima clanak na cvg.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
uf i ja ovo stavio u pogresnu temu

Evo potvrdjenih vijesti.
http://m.oxm.co.uk/56411/your-xbox-one-games-library-can-be-shared-with-non-family-members
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
kolko sam ja shvatio ne morate biti stvarno familija
edit : i werta sto obrisa drugi deo tvoga komentara
E tu gresis… Ako se xbox ne bude mogao koristiti u 180 zemalja, taj MP ce izgledati kao CoD na wii U… Imas max 200 igraca u celoj evropi i gotovo je NEMOGUCE naci mec… I ako tako bude, znaci i mala prodaja same igre… A posto EA obozava pare, a PS4 se bude prodavao kao sto se sada prica da ce se prodavati… SIgurno ce igra izaci i za PS4 pa makar i posle godinu-dve od izlaska na xbox one… Isto kao rayman legends za Wii U…
Već je to postavljeno u Xbone rezime temi
Da, jer nemaju načina da provere da li je neko u srodstvu ili ne, a i rekli su da ih u osnovi baš zabole
Hvala Vid, prosvetlio si me. To je jednostavno DRM zastita koja je probijena na PC-u posle…koliko? Mesec dana? MS se jednostavno bori protiv piraterije kako zna i ume, a mi, gameri sa ovih prostora , smo poslednji koji trebaju da kukaju o tome jer je na Balkanu 95% ukupnog softvera piratsko.
Ja sam prvi koji bi podrzao studio koji izdaje moju omiljenu igru, ali ne mogu to sa platom od 300e.
Ne znam ko to ide na vikend/kampovanje da bi igrao konzolu?! Pa cak i u ruralnim oblastima imas mobile net.
Korisno je u cilju sprecavanja piraterije, sto znaci vise para za izdavace, grandioznije igre, vise kvalitetnih naslova…
Sony je i bio zacetnik te ideje, pa je brze bolje odustao od toga kad je video reakciju javnosti…
Opet kazem, treba sacekati izlazak konzola pa onda osipati drvlje i kamenje.
Pa samo jos fali da nam uzimaju krv na testiranje i bar kod da udare da kinect skenira ko igra. ![]()
Uu, dobra ideja, moram ovo da im posaljem u mejlu, mozda ubace do relese date-a.
Zato što Live ne podržava Srbiju i nemoguće će biti čekirati konzolu jer će verovatno filtrirati i blokirati IP adrese koje nisu iz podržanih zemalja samim tim neće moći da se koriste nalozi registrovani na druge podržane zemlje.To čini konzolu potpuno beskorisnom za multipleyer ,jedino da se hakuje u budućnosti za singlplyer i to je to.
Ovo je u neku ruku logično, ali opet, ako deliš igre sa nekim, kako to utiče na njega i deljene igre? Šta je sa retail igrama ako se vežu za profil na neki način? Sve više i više nejasnoća i glupih ideja iskače…
Link za Twitter feed: https://twitter.com/XboxSupport1/status/345338828606812160[URL=“https://twitter.com/XboxSupport1/status/345338828606812160”]
Link koji su postovali vezan za licenciranje: How Games Licensing Works on Xbox One
[URL=“https://twitter.com/XboxSupport1/status/345338828606812160”]
Ne znam zašto ljudima nije jasno kako funkcioniše sistem šerovanja igara.
Sve što imaš ili deliš sa svojim family members oni u bilo kom trenutku mogu da zaigraju po jednu “kopiju” tj ako ja u svojoj biblioteci imam Halo 5 i Forzu 5 a u tom trenutku igram Halo 5, to znači da Mika može da pokrene moju kopiju Halo 5 a Pera već ne može tu istu igru jer je slot zauzet. Zato Pera može bez problema da pokrene moju kopiju Forze i igra je za to vreme.
Problem je bannovanje, tj ako zbog nečega MS proceni da se ne ponašate kako treba (cheat, piraterija, uznemiravanje, itd). Ako vas banuju, sve vaše igre postaju nedostupne za vas i više ne možete da ih koristite niti vam diskovi vrede za novu instalaciju. E to je big problem jer vam zaključavaju pristup igri koju ste legitimno platili.
edit:
ovo za ban se odnosi na Xbox 360 XBLA igre, ispravili su ovi iz Xbox Supporta. Za Xbox One još nije potvrđeno.
Pogledajte kako izgledaju ps4 i xbox one iz svih uglova 3d projekcija
Explore 360-degree 3D models of the Xbox One and PlayStation 4 | Crave - CNET
Nije problem u share-ovanju. Problem je ovo što si rekao na kraju. Zaključaju ti igru, i onda možeš samo da je baciš. To je problem. Nisam neki pravnik, ali mi se čini da to nije potpuno legalno.
Svaki put kada sam hteo da vidim konzolu u 3d, restartuje mi se komp…
Voleo bi da ih hakuju sto pre i to samo iz inata…
Xbox tj…
Ne znam jel neko postavio ovo ali svaka im cast xD
Xbox One Games At E3 Were Running On Windows 7 With Nvidia GTX Cards
Jadna WIndows 8-ica, ne voli ga ni MS
Dobro, kao i sto pise tu, jos odavno se koristi to da bi igre bolje izgledale, nije neki novitet