Mislim da svi manje vise koristimo. Uglavnom za kucanje poruka, ali ima i drugih dobrih stvari tipa friend activity, sta si otkljucao od achivmenta sta nisi, vreme koliko si igrao neku igricu, video klipovi koje si sacuvao itd.
A nije nikakva prepreka to sto ga ne mozemo “legalno” skinuti sa Google Play Store, vec moramo sa nekih nezvanicnih sajtova? Nece da se buni zbog IP adrese?
E sad da me ubijes ne mogu da se setim gde sam skinuo ali ako bi morao da pogadjam rekao bi play store. No nebitno, instaliraj i pici, radice sigurno.
Edit> evo nasao sam za 10 sec legalno, saljem ti link na pp.
Svi skoro koristimo Smart glass na X1 , u pocetku sam bio skeptican medjutim cool aplikacija definitivno moja preporuka
Evo gaaaaaaa, XO od 1TB! Skroz je mat a ne onako sjajan, mnogo dobra stvar! Bas kao sto je uradjeno sa X360 S.
I od sada je moguce da se firmware za kontroler “upuca” u kontroler bezicno, a ne kao ranije putem USB kabla. Jedino sto mi nije jasno je da li je ta opcija dostupna i starim kontrolerima ili samo ovom novim sa 3,5mm portom.
Smartglass može legalno da se skine sa amazon app store-a.
A šta je onda ona My Xbox aplikacija na Play Store koju je napravio MS?
Sent from Despair Academy using Amala Network
To je kao samo tvoj Live profil, a SmartGlass se koristi za odredjene igre kao dodatni kontroler ili slicno.
Vidim da mi se pojavilo kao predlog na Play Store pa sam se pitao koji je ovo đavo Vidim da nije Smart Glass, ali je od MS.
Sent from Despair Academy using Amala Network
Wireless adapter za Windows za XO kontroler nam stize na jesen i kostace 25 dolara. Mana je sto ce moci da se koristi samo na Windowsu 10, ali s obizrom da ce se skoro svi ionako prebaciti na W10 jer je apdejt besplatan, onda ovo nije tako strasno.
[h=4]Sunset Overdrive—33% off[/h] Enjoy your special Gold member discount. [h=1]$26.79[/h]
Na popustu samo 26$.
El si kupio?
Ja nemam 2.6$ sad, a kamoli 26
E jbg
Nikada necu kupiti Sunset :headbang:
Ipak trebaju pare za more, a tako mi malo fali da pazarim
PS: aaaaa ima da se proba FREE! Ako nista drugo, daj bar da probam.
Igrica nije nista posebno, bar meni…
Jel si otkljucao onaj ability na RB da u vasdushu uradis dash forward(zaboravih kako se zove igrao sam igru pre 6 meseci otprilike).
Kad to otkljucas igra dobija potpuno novu dimenziju.
Takodje prica je solidna, gameplay zanimljiv, solidan co-op igra traje 20ak sati, i plus imas one side misije koje su meni fenomenalne.
Plus je igra sarena pa podseca na nintendo svet, tako da sto se mene tice ovo vredi svaki cent.
Za 25$ nema bolje igre sigurno na xbox live trenutno.