XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Mislim da svi manje vise koristimo. Uglavnom za kucanje poruka, ali ima i drugih dobrih stvari tipa friend activity, sta si otkljucao od achivmenta sta nisi, vreme koliko si igrao neku igricu, video klipovi koje si sacuvao itd.

A nije nikakva prepreka to sto ga ne mozemo “legalno” skinuti sa Google Play Store, vec moramo sa nekih nezvanicnih sajtova? Nece da se buni zbog IP adrese?

E sad da me ubijes ne mogu da se setim gde sam skinuo ali ako bi morao da pogadjam rekao bi play store. No nebitno, instaliraj i pici, radice sigurno.

Edit> evo nasao sam za 10 sec legalno, saljem ti link na pp.

Svi skoro koristimo Smart glass na X1 , u pocetku sam bio skeptican medjutim cool aplikacija definitivno moja preporuka :wink:

Evo gaaaaaaa, XO od 1TB! Skroz je mat a ne onako sjajan, mnogo dobra stvar! Bas kao sto je uradjeno sa X360 S.
I od sada je moguce da se firmware za kontroler “upuca” u kontroler bezicno, a ne kao ranije putem USB kabla. Jedino sto mi nije jasno je da li je ta opcija dostupna i starim kontrolerima ili samo ovom novim sa 3,5mm portom.

Smartglass može legalno da se skine sa amazon app store-a.

A šta je onda ona My Xbox aplikacija na Play Store koju je napravio MS?

Sent from Despair Academy using Amala Network

To je kao samo tvoj Live profil, a SmartGlass se koristi za odredjene igre kao dodatni kontroler ili slicno.

Vidim da mi se pojavilo kao predlog na Play Store pa sam se pitao koji je ovo đavo :slight_smile: Vidim da nije Smart Glass, ali je od MS.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Wireless adapter za Windows za XO kontroler nam stize na jesen i kostace 25 dolara. Mana je sto ce moci da se koristi samo na Windowsu 10, ali s obizrom da ce se skoro svi ionako prebaciti na W10 jer je apdejt besplatan, onda ovo nije tako strasno.

[h=4]Sunset Overdrive—33% off[/h] Enjoy your special Gold member discount. [h=1]$26.79[/h]
Na popustu samo 26$.

El si kupio? :smiley:

Ja nemam 2.6$ sad, a kamoli 26 :frowning:

E jbg :smiley:

Nikada necu kupiti Sunset :headbang:
Ipak trebaju pare za more, a tako mi malo fali da pazarim :smiley:

PS: aaaaa ima da se proba FREE! Ako nista drugo, daj bar da probam.

Evo slike adaptera.

Igrica nije nista posebno, bar meni…

Jel si otkljucao onaj ability na RB da u vasdushu uradis dash forward(zaboravih kako se zove igrao sam igru pre 6 meseci otprilike).
Kad to otkljucas igra dobija potpuno novu dimenziju.
Takodje prica je solidna, gameplay zanimljiv, solidan co-op igra traje 20ak sati, i plus imas one side misije koje su meni fenomenalne.
Plus je igra sarena pa podseca na nintendo svet, tako da sto se mene tice ovo vredi svaki cent.
Za 25$ nema bolje igre sigurno na xbox live trenutno.

Zajedno sa datumom za Rise of the Tomb Raider koji je procureo danas, pojavio se i datum za Forza Motorposrt 6.
18. septembar.