Xbox one Red Ring of Death

Znam da je malo glupo pitanje al neznam gdje da pitam pitanje je vise onako iz znatizelje nego potrebe neke,zanima me dal je moguce na novijim generacijama xboxa dobiti Red Ring of Death posto kad igram konzola je dosta vruca a i xbox ima garanciju 12 mjeseci znaci bas ne jamče na njega

nema to na one

Gde držiš konzolu? Neka ima dovoljno mesta da “diše” i trebalo bi da bude sve u redu. Moj Xbox One drnda ima 5 godina čini mi se, a poslednju godinu mi je i hub za kablovsku (kablo za kablovsku je povezano sa TVom preko konzole) i stalno je uključen, faktički. Problema nisam imao.
X je druga priča, jača konzola, nju više čuvam, nije mi na instant on i takođe, ima puno prostora za izbacivanje vrućeg vazduha.

Ako je MS nesto ubo ovu generaciju to je hladjenje, uopste se nisam brinuo ni za One ni sada za X.

PS4 pro se cuje kao da si na avio-pisti, ali obe konzole imaju mesta pozadi.

Sto se tice always on, te konzole su projektovane sa namerom da budu stalno ukljucene, od samog starta. Nema nikakve svrhe gasiti ih.

Meni je upaljen rest mod samo kad skidam nesto,inace mi je uvijek ugasena, vise iz navike nego nekog razloga

Ma ima mjesta stavio sam je na ravni stol i nista nema oko nje ni nanjoj mada neznam sta je lose ako je zrak jako vruc znaci da hladnjak dobro toplinu prenosi ,oko konzole je sve hladno al grije mi se jace od pc-a pa me strah da se čip ne otopi ili nesto uglavnom mogu mislit kolka je unutra temperatura kad je zrak vruc a te rupice su dosta sitne na kucistu pa se i dosta unutra zadrzava topline uglavnom pitam zato sta sam imo jedan isti takav xbox one s prosle godine on se malo manje grijao i bio je tisi malo na ovom je jedino hard disk necujan

@Zoran2 pa napolju je 40ak stepeni, mora da bude vruca…opusti se i igraj igre. Ne razmisljaj previse o konzoli-ti si nju kupio a ne ona tebe!!!

2 Likes