Xbox One - Potrebna Internet konekcija najmanje jednom u 24 sata

Ja mislim da ce se cena vrteti oko 500 za obe konzole. Ne verujem da ce biti puno vise ako i bude vise. Naravno pri tome ne razmisljam o nasim prodavcima. Kod nas ce biti i 800 eura :slight_smile: Isto tako mislim da ni Sony ni MS nemaju neku ogromnu zaradu od samih konzola. Zaradjuje se na drugim stvarim koje su vezane za konzole.

Filozofija kupovine takvih stvari je u sustini jednostavna. Konzolu kupujes jednom u par godina (a vecina jednom for a life time). Prosto treba se samo odluciti koju konzolu uzeti i uzeti je. Te fore: Ja cu da cekam da padne cena ne piju vodu. Ustvari piju ali ces se nacekati. Budimo realni, cena konzola nece pasti u prvih godinu dana. Nema sanse. Ako spuste za 50 eura u drugoj godini zivota (praznici 2015-e), bice ODLICNO. Pre ce nam ponuditi, sto kaze jedan moj drugar, neke exclusive bundlove po istoj ili cak i malko vecoj ceni.

Sto je najgore, 500e je realnost zbog DDR5 kod Sonija i Kinecta koji ce se isporucivati uz One.

Cena zavisi od prodaje, ali za one koji su se opredelili za obe konzole, bolje da se oproste od 1000e u startu. Poskupa zabava.

Nece ici preko 450e u Evropi. Eventualno 500e za PS4, ali tu ukljuci sigurno dve igre, PSEye 2 i tri meseca PS+

Ocee,msm ako bi bilo tako ekstra i onda te konzola ispadne 350e(i sve ovo sto si nabrojao) ali od toga nema nista…

Sent via S4 I9505 using Tapatalk 2

Kad bi bilo, ali nažalost neće, moraju ljudi da zarade, realna cena je od 450 do 500 evra za konzolu sa jednim kontrolerom i bez ijedne igre

Ako bude 400-500€ cena ce biti manja nego PS3 na izlasku, jeste da su oni tada gurali blueray a da je sada proizvodnja vec razradjena. Mislim da 400-450€ realna cena.

Dok sam gledao klipove po You Tube-u u vezi ovog Xbox-a cisto da vidim koliko dislike-ova ima i kakvi su njihovi komentari - dosta njih medju komentarima kaze da je po svemu sudeci Gamestop predvideo cenu za Xbox od 900 $… :?

Zamisli :smiley:

Skupo bre… :smiley:

Tesko da ce biti 900 ,mozda u Srbiji kod nas,mada mislim da nece biti ni kod ovih nasih lopova toliko.
Ja mislim da ce biti u evropi 500E a kod nas skromnih 600 :slight_smile:

To je najverovatnije, kako oni kažu “placeholder”. Isto se radi sa igrama, kada se ne zna koliko će nešto koštati ili kada će izaći stave neki iznos ili datum. Tako su na Amazonu stavili da je Forza 5 99.99 funti

900$ ja mislim da je malo previse ( ako bi bila ta cena ), onaj ko bude imao te pare, vise bi mu se isplatilo da sklopi svemirsko kuciste za komp… Ja tolike pare ne ustekam skoro u mom zivotu… :smiley:

According to reports, this is how Xbox One’s pre-owned system works:
Retail sources have told MCV that Microsoft and the associated publisher will receive a cut of every pre-owned Xbox One game purchase, and that this is one of the reasons you’ll need to connect the console to the internet every 24 hours.
News: Report: Microsoft and publishers will automatically get a cut of Xbox One pre-owned sales - Xbox 360 - The Official Magazine

Realno ko te pare moze da usteka u Srbiji?Ja radim kao portir i zaradjujem mesecno 18000 din,sada jos zivim sam pa ti vidi kako krpim kraj sa krajem,dobro je i ovo sto imam sada :slight_smile:

900 dolara to bi bilo znači oko 700 eura…previše je to, hmmmm još ako bi bila kod njih 900 dolara to znači da dođe kod nas to bi bilo preko 1200 dolara iliti 900 eura…te pare nedam i da sama kuha ručak, vodi psa u šetnju i ide umjesto mene na posao, doduše zbog ovoga zadnjega bi razmislio…:dada:

Vi shvatate da je to placeholder? To su oni stavili kao cifru dok ne saznaju koliko će koštati. Isto rade za igre kada stave da izlazi 31.12.2013.

naravno…al malo razmišljamo u slučaju da bi cijena doista bila prevelika, šta u tome slučaju, da li pljuuti silne pare ili ići na drugu soluciju :emoticon-0100-smile