Xbox one dzojstik problem

Pozdrav ljudi,

Ceo zivot sam PC gamer i pre 10ak dana vidim Xbox one sa 2 dzojstika jeftin na aukciji na limundu i odlucim da uzmem ga zajedno sa 6 meseci gamepass-a.

Prakticnije mi je mnogo kada zena ode da spava jer je PC u spavacoj, a xbox sam montirao u dnevnu pa je lakse da igram nocu, znate vec sve kako ide😃 cak sam i skinuo 10ak coop igara da igramo zajedno.

E sad uglavnom, na jednom dzojstiku je sledeca situacija. Uparim ga sa konzolom preko USB kabla i on radi. Cim ga skinem sa kabla on se gasi, ne svetli uopste i nece da se upali. Restartovao konzolu, probao sa interneta sva ā€œresenjaā€ koja sam nasao.

Dakle, dzojstik ne radi kada nije na USB kablu prikacen za konzolu. Da li neko ima neke ideje ili resenja?

Pozdrav sa sve kolege gejmerešŸ»

Deluje mi da su možda baterije problem… :thinking:

5 Likes

Da li imas punjivu bateriju na dzojpadu ili si ubacio neke random baterije? Ako je onaj battery pack, moguce da je crko. Ako si stavio baterije neke iole kvalitetnije i ovo ti se desava moguce da je neki kontakt sprzen tamo preko cega dzoj dobija ā€œstrujuā€ od baterija, dok preko usb-a radi potpuno drugacije.

1 Like

Punjive baterije, iste takve rade normalno na drugom dzojstiku. Nista, moram pokusati da ih zamenim