Xbox One Controller na Windows 7

Dobar dan svima,imam veliki problem,pokvario sam nekako usb ulaz od Xbox one dzojstika koji mi je sluzio samo za PC jer xbox nemam…Odneo sam ga kod dva majstora i oboica kazu da je iznutra sve pocupano i da nema zasta da se spoje kontakti,ja se ne razumem bas najbolje i bojim se da otvorim da vidim u cemu je problem.Problem je u tome sto ne mogu da instaliram drajvere za Windows 7 jer usb ne radi.E sad kada ga spojim sa Wireless Adapterom radi,i prikaze se kao “XBOX ACC” u Devices and Printers ali ne pokaze se kao Controller kao sto bi trebalo i zato ga igrice ne prepozaju iako on radi. Ne znam sta da radim,da li bi mogao nekako da instaliram drajvere bez usb prikljucka?Hvala unapred.

Drugar je instalirao win10 i ubacio bluetooth 4.0.Sve radi.Znam da nije rešenje za tvoj problem ali je opcija.

To zvuci kao dobar predlog. Nije ni polovan XO dzojped tako skup.

A da pozajmiš kontroler od nekog na pola sata, instaliraš drajvere i vratiš?

Dobra ideja,samo ja ne poznajem nikog ko ima taj dzojstik :confused:

Ako ti je otvoren joystik molim te slikaj mi sta to ne moze da se popravi posalji mi na forum ili na email:[email protected] slike. Recicu ti moje licno misljenje, ako nije fizicki unakazeno i polomljeno sve moze da se namesti, svakako cena popravke moze da bude presudna tebi kao musteriji ali ne moze da bude kao nov kontroler…

Poslacu vam na emailu,za par dana kada ga budem otvorio.