Ovde se pre svega radi o gradjanskim pravima i povredi privatnosti ma koliko zivoti pojedinaca izgledali besmisleno. U usa gradjanska prava vise ne postoje sada mogu da te prislukuju, prate, presrecu internet saobracaj BEZ NALOGA! Klasican veliki brat pristup Gledao/citao 1984. ? Sorry za off ali…
Gledao i citao, a bio i u USA. Ako ste bili malo ziveli i radili skapiracete da je tamo SLOBODA kakvu niste ovde osetili niti cete ikada. Smesni ste ako mislite da ste ovde slobodni i da vas ovde neko ne prisluskuje i da imate u Srbiji ikakva prava sem da se rodite i crknete. Ali da ne idem u off. Nema svrhe da poredite cene u Evropi i USA uvek ce tamo sve biti jeftinije.
Ostaje isplatilo bi se nabaviti u US konzolu. Ali sada ide pitanje, kao ce biti za igrice. Hoce biti opet razlicite ili ne? Zna li neko nesto o tome?
Ako bi bile iste… E to bi bilo dobro. Znaci Xbox One 385 euro tamo.
Volim ja tu USA slobodu. Evo tresu se u poslednjih dva dana od spijunskih afera. I to svojih gradjana. Cak je i Google trazio od vlade da objavi sve sto je radjeno. Nego manimo se tih prica…
Sto se tice nabavke konzole u USA… mislim da se ne isplati… Box je region lock.
Toga sam se i plasio :doh: Dok smo igre za xbox360 “kupovali” preko neta to i nije bio preteran problem. Samo “kupis” za US. Ali sada kada bude morala stvarno da se kupi igrica onda je glupo uzimati za us trziste konzolu.