Xbox ONE će koštati 499$ / 499€ i izlazi u novembru 2013

Kako vam se čini cena?

Previsoka cena, očekivao sam max 400 evra. Možda ovo bude kao neki paket sa pretplatom i/ili igrama ?

Trenutno je skupo.Ipak dati tolike pare za konzolu a posle moraju da se kupuju igre koje ce odmah sa trenutnih 60e skociti na 80 i 100.

najednostavnije receno,nije lose a moze bolje…

Ili sama konzola bez pretplate i bez igara :confused:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Ocekivao sam jeftinije ali na sta ljudi sve bacaju pare naci ce se i 500e za jednu konzolu koja ce trajati 4-5 godina

I mislio sam da ce biti tako, posebno sa obaveznim Kinect-om

I ja sam ocekivao nesto izmedju 500 i 600.a voleo bih da je manje…

Tacno tako sam i ocekivao, tako da se nisam mnogo iznenadio…

A koliko kosta dobar mobilni, od 500 pa na gore a novi modeli izlaze na svake 2 godine, tako da za konzolu ovo je realna cena i ocekivana

nit manje nit vise nisam ocekivao. moguce da ce ps4 biti jeftinij jer nema kinect

Previse. 399 bi bilo znatno primamljivija ponuda, odnosno 199 uz 2y ugovor. Meni svakako ne cini nikakvu razliku ali mogla bi nepovoljno da se odrazi na samom startu…

I da košta isto, opet bi ga uzeo. Mada bi volio da naprave neki Bundle sa PsVitom. Ostaje da vidimo…

bice i tako nesto,sony je rekao da ce se dosta okrenuti i remote-u…

Po mom mišljenju cena je previsoka. 500$ ne zvuči mnogo ali kada se doda još 120$ da biste uopšte mogli da igrate nešto (LIVE + 1 igra), onda je previše. Ako PS4 bude koštao isto, vrlo je verovatno da preskačem kupovinu u prvom talasu.

A koliko ti se puta pokvario taj Ps3? Sad sračunaj cijenu kad promjeniš 4-5 konzola, kao što i bude slučaj sa MS-om :frowning: :smiley:

Previse…

500e + dodatni dzojped + recimo fifa + battlefield =650e u startu, pa i da uzmem povraćaj poreza od mađara mnogo je iako trenutno sebi mogu priuštiti.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

I meni je mnogo sto sebi ne mogu priustiti :stuck_out_tongue:

Ovakva cijena za konzolu koja ce trajti 6 godina po meni nije visoka,ako pogledate koliko morati dati za pc ukoliko zelite igrati iste igre,a tu nesmijemo zaboraviti kinect 2 koji je u paketu pa je to neka realna cijena.Ja zadovoljan,a da budem iskren ps ce kostati isto toliko ako ne i vise posto svi znamo njihov sustav cijena