Xbox One boot troubleshoot problem

Imam Xbox One S konzolu i od nekidan imam problem. Kad se konzola bootuje iz isključenog stanja odmah se pojavi troubleshoot ekran sa nekoliko opcija: Continue, Reset, Shutdown.
Kad probam Continue samo se zacrni ekran i ništa se ne dešava. Onda sam probao Reset (samo podešavanja) i sve je bilo isto.
Onda sam uradio Reset (factory, brisanje čitavog hard diska) i prvi boot je bio u redu, ali sljedeći put kad se bootovao opet je otišao u troubleshoot.
Konzola se normalno pokreće kad je isključim/uključim iz struje i kad je u instant-on režimu.
Da li neko je neko imao sličan problem? Pitam jer mi je malo komplikovano da mijenjam hard disk, ima neka komplikovana procedura.

Mora da postoji nek šifra ili objašnjenje problema. Tako da to slikaj pa ti možda neko pomogne, jer ima dosta stvari koje mogu da to izazovu.

Nažalost na troubleshoot (ni drugdje) ekranu nema nikakav error code.
Gledao sam po netu, ali osim factory reseta ništa nisam našao, a to sam već uradio.

Treba mi pomoc. Ne razumem se uopste. Sin ima konzolu xbox one skoro godinu dana i poslednjih par dana mu je bagovala da bi juce pocela sama da se gasi i sada uopste nece da se podigne sistem. Pokazuje gresku E200

Google kaze

A ovo su koraci za dijagnostiku

image

Uglavnom evo pa baci pogled

https://support.xbox.com/en-US/help/errors/error-code-e200

1 Like

Vjerovatno je hard disk loš

1 Like

Tako je. Meni su sa ovom greškom dva Xbox One X riknula. Oba puta HDD.

1 Like

@Mateja1 najbolja opcija da prodaš konzolu takvu kakva jeste i uzmeš series s.Ta konzola je na zalasku a ulaganje u drugi hard disk i dok to neko odradi izaće te kao pola nove konzole

Hvala puno…sve korake odradili ali nista na zalost. Odneli kod majstora, kaze otisao hard disk.

1 Like