Xbox/Microsfot korisnička podrška

Danas sam imao priliku da se požalim Microsoft korisničkoj podršci, i krenuo sam sav nadrndan a završilo se veeeelikim osmehom na licu.

Dakle, imam EA Access pretplatu koja se obnavlja svake godine i 16. aprila sam dobio mail da mi je pretplata uredno obnovljena. Kul, sve ok, šljaka i dalje. Danas dobijem email da mi je EA Access uspešno obnovljen i PayPal skinuo $30. Šta!?

Stignem na posao, potpalim Xbox stranicu, mailove i transakcije iz banke da im pružim dokaze i od svega ne mogu da nađem izvod da sam platio 16. aprila, osim maila potvrde od MSa. Hmmm. Svakako, odem na chat sa podrškom i objasnim šta se desilo.

Posle par minuta mi pišu da 16. aprila je pokušana naplata ali nije bilo dovoljno novca na kartici i onda su mi oni svakako aktivirali pretplatu jer sam redovna i lojalna mušterija a danas su u stvari samo ponovo pokušali da naplate i sve je prošlo. Strava! Sve je super osim male sitnice da mi pošalju mail u kome kažu da prva uplata nije prošla ali da su svakako aktivirali pretplatu!

Nikad ne padam na skriptovane chatove sa podrškama ali ovo je bilo više nego što bih ikada očekivao. Nekako je normalno da kada nema para nema muzike. Za kraj sam proverio sa likom da li će se ovo ponoviti u budućnosti, kaže da ne bi trebalo i da je sa nalogom sve ok. :trophy:.

4 Likes

Najbolja podrska svih vremena. Mada ja nisam imao toliko srece, jer su bile neke moje greske u pitanju, ali celokupno user iskustvo sa njihovim supportom je nadrealno za nase pojmove.

2 Likes

Podrska je po meni danas jedna od najbitnijih stvari.
Kada si tu zadovoljan sve je ok. Proguta covek i neko sra…e kada mu neko lepo objasni i pomogne posle.

1 Like

Sony podrska

4 Likes

Svi su javili da su bolesni da bi igrali GoW. :smiley:

1 Like

Sumnjam da poslednjih 10 godina čekaju da igraju god of war :smiley:

1 Like