I tako jucer cijeli dan mi pricali da li je smijem da updatam konzolu… i ja danas idem napravit novi update i od jednom nakon prvog 2.0 15575 mene pita ponovo za update i meni nist nije vise bilo jasno… Uglavnom izasao je ponovo novi update novost je Internet Explorer, za sad se jos ne zna da li je update siguran za lt 3.0
Haha, IE za xbox?
Trebalo im je samo 10 godina…
Nesto sam citao da su oni izbacili taj update kao betu ali zbog prevelikog interesovanja su ga povukli tako da mislim da kada bi upalio box ne bi vise imao taj update koji je inace zakazan tak za jesen.
Taj update su dobili samo oni koji su se prijavili, a oni koji imaju flashovanu konzolu ako su se prijavili nisu trebali da pokreću aplikaciju za reg konzole, bukvalno im daš sve o svom xboxu. Nisi nikako mogao da dobiješ update a da se nisi prijavio.
Pa prvo sam htio updatat na 15574 tako da mogu igrat na xlivu i nakon prvog updata je poceo downlodat novi update i onda sam prekinuo.
Koliko sam do sad pročitao lt 3.0 radi normalno ukljucujucu XGD2 i XGD3.
Možda si updateovao prvo na 15572 pa onda na 15574, ako se nisi prijavio za ovu betu ne možeš da je dobiješ.
Aha, a zasto mi jos uvijek kad se zelim spojit online trazi update?
Možda ti traži update na 15574, a ono što si prvo updateovao je 15572, ne znam, ali beta dashboard ako se nisi prijavio nemaš.