Xbox live pitanje

Postavljao sam ovo pitanje jos pre ali su se juce pojavile neke nove stvari pa reko opet da priupitam.

Na live-u sam zadnji put bio prosle godine nekih 2 meseca pre ban talasa i od tada do dana jucerasnjeg nisam isao. Pre nekih mesec dana sam preko xvala(ili kako se vec zove program) proverio da li sam banovan i ispisalo mi je da nisam.
Inace imam 1.6 firmware i igrao sam neke igre koje nisu propustene kroz abgx da bi ih zastitio i otisao sam sinoc na live(silver) i bio nekih sat vremena i nisam banovan.
E sad kakva mi je situacija, stvarno mi je cudno sto posle sve i jednog prekrsenog pravila nisam banovan.
Da li to znaci da necu ni biti banovan ili sta?
U svakom slucaju tamo sredinom novembra kada prodje naredni ban talas(ako ga bude) cu da uplatim mesec dana pa sta bude bude

pa nema sta da razmisljas. flashuj na lt 1.1 i uzivaj kad vec nisi banovan. a ako bude banwave-a ko prezivi pricace

Evo da i ja postavim pitanje vezano uz live kad je tema vec tu,ovako ja isto imam 1.6 i igre su mi sve patchirane na wave 3,ako stavim LT 1.1 jer ce me skuziti da sam igrao prije pirate ili sta?(Naravno kad stavim LT znam da mi ovi stari dvd-i nece radit)I da napomenem da imam i kinect dashboard na konzoli.

Pa sad…nikad se nezna dal ce te banovati. Nece te banovati ako samo ‘shetash’ liveom, al ako igrash multi svaki dan bogami hoce te banovati kad tad… Lt 1.1 je kako kazu pouzdaniji od 1.6 ali bi bilo najbolje da sacekas ban talas pa onda stawis lt1.1 sigurniji je od 1.6.
A nije mi jasno to oko dvd -a kako to da ti nece raditi na lt 1.1 ?

U principu ne mozes ti nista da sakrijes od njih bez obzira koliko se trudis, a da li ce te zakaciti u sledecem talasu najvise ti zavisi od horoskopa za taj mesec. :smiley: Mislim da ce ti raditi te stare igre bez problema.

pa hoce da kaze da je igrama spustao wave pa zato nece raditi kada ih ubaci u rom. a i iste nece moci da igra na netu u takom stanju jer ce ga momentalno banovati sa live, mozda ne momentalno ali sigurno kada bi ga videli sa takvim igrama da bi popio ban kad tada.

Nije bitno sta radis,ako si konektovan na LIVE i imas firmware koji nije pravi ‘‘match’’ zapisanom firmware-u sa njihovog sajta,dzaba sve,ban…
Iskreno mislim da nece biti banwave-a,a i ako bude,bice nesto sitno(banovace samo one koji su igrali uvek sve ranije…).
@rupa
Bitno je da li si sa 1.6 bio na LIVE-u bilo kad? ako jesi i bude talasa,dzabe, a ako nisi, postoji sansa da se izvuces…

Opet nije tačno! Niko do sad ne zna po kojim kriterijumima banuju (ako imaju flešovane boxove, naravno). Vas su pobanovali sve, dok ja, jadan, prvi put, provirio samo na Live da vidim kako Gta 4 izgleda.

Prle nije tacno da sve koji su isli sa 1.6 na live da su bili banovani. Eto ja sam cisti primer.

ja sam sa 1.6 harao liveom ali nikad igrao multy . i nisu me banovali. sada imam lt1.1 i ocekujem ban talas :))))

Imas 2 verzije 1.6 firmware-a (koliko ja znam) non-stealth i stealth. Sa prvom verzijom su ljudi prezivljavali-oni koji su igrali na vreme i proveravali sve u ABGX… A sa drugom su popili ban…
Mozda i gresim,mada mislim da je ovako…

Za ove dve verzije nisam čuo da postoje… Ili je ta neka stara ili se ne pominje uopšte.
P.S. Kako misliš sa ‘‘prvom’’ (non stealth) preživljavali, a sa ‘‘drugom’’ (stealth) dobijali banove? Zar nije obrnuto?

Pa ne,jer ta non stealth uopste nije proveravala da li je igra stealth,samim tim se i manje razlikovala od default verzije firmware-a…

da da ja sam tri godine preziveo sa non stealth firmware-om

Neko mi je obrisao thred iz nepoznatog razloga a nisam stigao da procitam odgovor (ako ga je uopste bilo) tako da moram da pitam ovde. zanima me ako igram igru offline a igra pritom nema nikakvu zastitu, ja kad se ulogujem na live da li ostaje neka vrsta traga dal oni mene mogu da nadju sto sam ja igrao offline a da je igra piratska? dal mogu samo ban da popijem ako igram igru online koja je bez zastite?

Sve sam ljude zamisljao ovde da se pojave opet, ali Didu! Omg! :tmi: :smiley:

A ko si ti? sa screenfun foruma neko??

Nije obrisana nego je prebačena tamo gde je i trebala biti otvorena! http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/1599-igre-verzije-patchevi-banovanje-i-ostalo-15.html#post37624

e izvini, stvarno nisam video.

Pozdrav,ja sam nov ovde i nisam bas dobro upoznat sa Xbox 360…Ja bih da kupim Xbox 360 arcade (onaj beli obicni) e sada da bi igrao neke igre preko interneta npr Call of Duty ili tako nesto treba mi live e sada da li se to nesto placa taj internet ili sta vec?? hvala pp me please za odgovor.da li mozda zna neko koliko je nov xbox 360 beli arcade u NS?