Nov sam u XBOX vodama pa molim ako neko moze da objasni sledece. Pre tri meseca sam kupio XBOX i uplatio Live za 3 meseca. Danas mi stigne od MSFT *XBOX LIVE mail sledeceg sadrzaja
Dear …,
Your subscription to Gold – 3 Month will expire on Wednesday, March 13, 2013. To avoid a possible interruption of your subscription service, please renew your subscription by Wednesday, March 13, 2013.
To check pricing details, and to confirm your account information and payment options, go to: https://billing.microsoft.com
If you have already renewed your subscription, please accept our thanks.
Thank you for using Microsoft Online Services.
Xbox LIVE Team.
E sad da li sam ja to dobro skapirao ili ispada kao da sam uplatio nova 3 meseca za Live? Ako jeste tako, to je prilicno cudno s obzirom da nisam ostavio kintu na racunu za nova 3 meseca ali mi jeste bila ukljucena opcija “autorenewal” (koju sam u medjuvremenu iskljucio).
Napominjem Live je trebalo da mi istekne za para dana ali danas dobih taj mail. :?
autorenew si iskljucio i sada te obavestava da ti istice live. I koji je tu problem? Uskoro ce poceti i kada se logujes na live da ti izbacuje poruku… Ili ukljuci opciju autorenew ili kupi karticu i ukucaj kod…
Da, to je uobicajen mail koji MS salje kada ti je Live blizu isteka pa te “nagovaraju” da uzmes novi ili platis karticom. Ako ti istekne, ti ne gubis nista, dakle, ne moras da obnovis ukoliko neces pre tog perioda, mozes tek onda kada ti Live ponovo zatreba.
Nisu imali sta da skinu kad nisam ostavio kesh na racunu a i u medjuvremenu mi je ta kartica s kojom sam platio Live nalog istekla i uzeo sam drugu koju nisam registrovao :nono: