Xbox Live Connection

Imam xbox 360 slim, cipovan/flesovan, LT 3.0. Danas sam hteo da uplatim gold na acc, ali kada sam pokusao pisalo mi je ‘Your console can’t connect to Xbox Live, do you wont to exit this session and test you network connection, error 80151903’ kada sam testirao konekciju xbox se poveze sa wi-fijom ali ne sa internetom, tu uvek pise da je greska, probao sam direktno modem da povezem sa xboxsom ali opet pise da ima gresku da se poveze sa internetom,restartovao sam modem, iskljucivao na 30sec i iskljucivao wifi, ali opet nije radilo, pre nego sto je cipovan povezivao sam se sa istim wi-fijom i radio je odlicno, znali neko resenje? Hvala unapred! :emoticon-0100-smile

Udji u Network Settings, Configurate, Manual pa odradi Reset. Posle toga probaj Automatic podesavanja pa idi na Test i vidi sta ce biti. Ako ne bude radilo onda uradi ovo :

http://www.crashwiki.com/setup-nat-static-ip-xbox-360/

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Odradio sam Reset, ali nije htelo.http://www.crashwiki.com/setup-nat-static-ip-xbox-360/ uradio sam sve korake ali i dalje pise ‘There’s a problem with your connection’… :frowning: Sve sam radio korak po korak, napravio sam i staticku ip adresu, sve nasao, ukucao, ali i dalje nece, jedino sto nisam nasa to je DNS Secondary server, pa sam umesto toga koristio google DNS server(8844), ali i dalje nece, isto se pojavljuje… :confused: