Nisam znao da ovako nesto postoji, bas zanimljivo uradjena kombinacija.
Ispasce da reklamiram ove iz virtual-a, ali kod njih sam video. Dobra fora, mada je verovatno neko vec znao za to.
I jel ima neko ovo, i ako zna kako radi? Cisto me zanima jer izgleda dobro, mozda da stavim i u pitanjima za konzolu, ali nekako mi vise ide ovde… Cena mu jeste nabijena, ali mozda i vredi.
Virtual Shop | FragFX Shark 360 - Xbox 360 Wireless Controller
Meni deluje cudno, mis na Xbox-u. Kad sednem u fotelju, mis jedino na koleno da stavim i da prevlacim.
Hehe, dobro sad, na fotelju mozda ne mozes sesti s ovim. Ili sendes u fotelju, pa stavis misa na stocic sa strane i tako igras.
A ovo me i cisto zaintrigiralo iz razloga multiplayer-a. Mislim da ovo daje i nepostenu prednost, jer, mozemo mi do sutra pricati, ali realno sa misem se sto puta lakse nisani koliko god da si naviknut na kontroler i nisi koristio misa nikad.
Cisto bih se zapitao kad udjem u game da neko bas to koristi i da zato igra malo bolje…
Ako donesem stocic, donecu i grickalice i sok i onda cu da upalim neki film i ode igranje u drugi plan.
U FPS igrama bi imao nevidjenu prednost i head-ovi bi padali samo tako. Evo, ja, na primer, u Bordelands 2, ne mogu one ptice nikako da pogodim, ali nikako. Nema teorije. Ali kada bih imao misa, to mi uopste ne bi predstavljalo problem.
Ko je kuko za mišem na konzoli ,sad evo mu prilike da ispuni želju.
Da se ovo pojavilo onog trenutka kad sam kupio Xbox 360 pre 5 i kusur godina kupio bih sigurno jer sam do tad igro na PC ,ali sad nema potrebe za tim.
E ovo je vrhunska stvar. Ja sam kukao za misem i tastaturom i hteo da kupim neke gluposti i dodatke. Trenutno nemam neku da bih igrao na konzoli a da je nema na PC-u gde je ipak lakse i lepse. Ali bih najzad uzeo HALO i prelazio redom. Ta igrica mi se neverovatno svidja cak sam i poskidao i narezao diskove ali nikada nisam mogao da igram na dzojstiku.
Preporucujem da se ne zalecete za ovakvim skupim igrackama, jer one samo emuliraju dzojped i ne moze se porediti preciznost sa gejmerskim misevima na PC-ju… Da to valja, daleko vise ljudi bi kupovalo…
Pa dobro polako da vidimo kako se pokaze. Ali i najgori mis pa sve da je sa kuglicom je precizniji i bolji od svakog dzojpeda. A verujem da ce se kupovati malo vise vremenom. Ali ima tu jos nesto obicno ljudi koji vole vecinom te igre gde treba mis i ne igraju konzole.
I na kraju ostaje na tome da su ti emulatori joypad-a losi? tj ima previse lag-a? Ima li neko da je do sada oprobao ili cuo da nesto od toga valja? :woot:
Pogledajte na jutjubu mozda ima neki gameplay sa ovim misem.