Xbox kontroler+mis

Nisam znao da ovako nesto postoji, bas zanimljivo uradjena kombinacija. :slight_smile:
Ispasce da reklamiram ove iz virtual-a, ali kod njih sam video. Dobra fora, mada je verovatno neko vec znao za to. :slight_smile:
I jel ima neko ovo, i ako zna kako radi? Cisto me zanima jer izgleda dobro, mozda da stavim i u pitanjima za konzolu, ali nekako mi vise ide ovde… Cena mu jeste nabijena, ali mozda i vredi.
Virtual Shop | FragFX Shark 360 - Xbox 360 Wireless Controller

Meni deluje cudno, mis na Xbox-u. Kad sednem u fotelju, mis jedino na koleno da stavim i da prevlacim. :stuck_out_tongue:

Hehe, dobro sad, na fotelju mozda ne mozes sesti s ovim. Ili sendes u fotelju, pa stavis misa na stocic sa strane i tako igras. :stuck_out_tongue:
A ovo me i cisto zaintrigiralo iz razloga multiplayer-a. Mislim da ovo daje i nepostenu prednost, jer, mozemo mi do sutra pricati, ali realno sa misem se sto puta lakse nisani koliko god da si naviknut na kontroler i nisi koristio misa nikad. :smiley:
Cisto bih se zapitao kad udjem u game da neko bas to koristi i da zato igra malo bolje…

Ako donesem stocic, donecu i grickalice i sok i onda cu da upalim neki film i ode igranje u drugi plan. :smiley:

U FPS igrama bi imao nevidjenu prednost i head-ovi bi padali samo tako. Evo, ja, na primer, u Bordelands 2, ne mogu one ptice nikako da pogodim, ali nikako. Nema teorije. Ali kada bih imao misa, to mi uopste ne bi predstavljalo problem. :wink:

Ko je kuko za mišem na konzoli ,sad evo mu prilike da ispuni želju.
Da se ovo pojavilo onog trenutka kad sam kupio Xbox 360 pre 5 i kusur godina kupio bih sigurno jer sam do tad igro na PC ,ali sad nema potrebe za tim.

E ovo je vrhunska stvar. Ja sam kukao za misem i tastaturom i hteo da kupim neke gluposti i dodatke. Trenutno nemam neku da bih igrao na konzoli a da je nema na PC-u gde je ipak lakse i lepse. Ali bih najzad uzeo HALO i prelazio redom. Ta igrica mi se neverovatno svidja cak sam i poskidao i narezao diskove ali nikada nisam mogao da igram na dzojstiku.

Preporucujem da se ne zalecete za ovakvim skupim igrackama, jer one samo emuliraju dzojped i ne moze se porediti preciznost sa gejmerskim misevima na PC-ju… Da to valja, daleko vise ljudi bi kupovalo…

Pa dobro polako da vidimo kako se pokaze. Ali i najgori mis pa sve da je sa kuglicom je precizniji i bolji od svakog dzojpeda. A verujem da ce se kupovati malo vise vremenom. Ali ima tu jos nesto obicno ljudi koji vole vecinom te igre gde treba mis i ne igraju konzole.

I na kraju ostaje na tome da su ti emulatori joypad-a losi? tj ima previse lag-a? Ima li neko da je do sada oprobao ili cuo da nesto od toga valja? :woot:

Pogledajte na jutjubu mozda ima neki gameplay sa ovim misem.

Evo sta sam nasao za ovo