Xbox jasper temperatura

Pozdrav drugari, Hteo bi da postavim pitanje vezano za temperature(xboxa-a ne ove spoljasnje :))

Naime ja posjedujem X360 konzolu ,model Elite sa jasper polocom,hdd od 120gb i internom memorijiom 512mb.Naravno RGH verzija,updejtovana na poslednji dash i FSD 3.0 (ili cak i noviji nisam 100% siguran).Konzola je kupljena nova i ja sam jedini vlasnik (3 ili 4 god otprilike)

Cisto da preupitam da budem siguran!
Naime temperature u mog boxa su u zimskom periodu ovakve:
CPU 46-49, GPU 65-69, Mem 67-70 i kuciste 28-30

U ljet nom periodu su malo povecane pa iznose ovako:
CPU 51-52.5 GPU 69-72.5 Mem 71-73.3 i kuciste 31-33.4

to su sve iznosi poslije 4-6h igranja(obicno toliko maximalno provedem uz konzolu jer me od vise boli glava xD)

Temperature nikad nis presle preko ovih vrijednosti od kad posjedujem konzolu.
Inace se neigram preko leta na njemu jer imam i drugih sistema za igranje pa ga uglavnom cuvam,medjutim koristim priliku kada padnu kise i spusti se temperatura na oko 28-30 stepeni .
Konzola mi uvjek stoji na dobro prozracnom mjestu i ima dosta prostora za ventilaciju.Ventilatori su na automatskom radu i nisam ih pojacavao uopste.Takodjer napajanje mi je isto na dobrom mestu i nije izlozeno prasini a i ja sve to redovno cistim i odrzavam!
Termalna pasta nije menjana nikako,konzola otvorena samo da se uradi rgh,posle toga nista drugo nije dirano!

Pa eto da budem siguran,jer to ok za ovu konzolu?Treba li ista da diram il ne?
Hvala unapred na odgovorima!

Secam se meni je M007P radio RGH na mojoj XBOX konzoli, isto je Jasper ploca u pitanju i koliko se secam to su sasvim normalne temperature, meni je cak i zakucavalo temperaturu na 67 stepeni posle 5-6 igranja i to je to, radi kao sat, tako da nemoj da se brines. :slight_smile: Isto sam ga pitao, posto je i mene to dosta brinulo, ali nema razloga za brigu. :smiley: