Xbox Games with Gold - December 2016

##Xbox One:
Sleeping Dogs (1-31 dec)
Outlast (dec 16- jan 15)

##X360
Outland (dec 1-15)
Burnout: Paradise (dec 16- januar 15)

All playable on Xbox One :slight_smile:

Hm.

Nijednu od ovih nisam igrao niti ih imam. Meni ok :sunny:.

Sleeping Dogs sam igrao na old genu i ovaj remaster sam presao na PS4, plus sam presao oba dva DLC-a. Meni je dobra igra.

Retka igra koju sam presao dva puta, na old i current gen-u.

Sleeping Dogs odlicna igra, igrao sam je I ja na old gen-u I preso sve dlc-ove…dobra,stvarno dobra!

Izgleda da je Burnout: Paradise upravo danas i došao na BC listu.

1 Like

Outland je isto tako odlican metroidvania side scroller.

Uglavnom je ok, zbog Sleeping Dogsa. Cujem da i nije nesto port, ali nece se baciti. Ocajnicki mi treba veci hard disk za Xbox One.

Outlast je stvarno da se useres. To je prva igra koju su dobili Plus korisnici za PS4. I evo jos ne smem da ga igram, posle 3 godine. Ali drugaciji je cover, mislio sam da ovaj ukljucuje i DLC. Nastavak ce tek biti nocna mora, seriously disturbing.

Ja sam mislio da ce mi Outlast biti dobar, kada sam ga prvi puta vidio. Igrao sam ga mozda 30-ak min i ugasio, ne svidja mi se igra, nekako pre monotona.

Konstantno bezanje od pomahnitalog ludaka u napustenom mentalnom azilu gde vrse eksperimente nad ljudima, u totalnom mraku, recept je za monotoniju. :slight_smile:

Jedino imas kameru. Nema nista gore od toga kada ti oduzmu sva oruzja i nateraju da bezis.

Sleeping Dogs je Definitive Editon, valjda radi bolje.

Yup, dosadna mi je. Mozda da se ne igra sa onom kamerom i da…