Xbox Games Showcase 2025 + The Outer Worlds 2 Direct

2 Likes

Za sada baš mlako sve ovo što sam video. Možda je i do mene ali sve igre imaju isti art style maltene, sve neko stilizovano šarenilo u prvom licu i pucaj. Ako ne bude Forze Horizon ili Gears of War da pokažu, slaba vajda za mene ovaj put.

World Premiere - Bethesda Studios: Pecanje u FallOut :persevering_face:

1 Like

Pomenuo je Phil malopre da nas sledeće godine očekuje next Forza.

Ma fala mu što je pomenuo… Mogli su jedan pišljivi trailer da sklepaju. Ako je uopšte Horizon u pitanju s obzirom da je pomenuo samo Forza. Prezevao sam ceo showcase, prošle godine je sve to bilo mnogo bolje.

1 Like

Definitivno slab Showcase, na momente me je podsetilo na one iz Xbox One ere.

1 Like

Nisu stsvljali na to World Premiere, samo Bethesda presents je bilo. DLC-ovi za Indiana Jones, Age of Mythology i još neki je bio, isto nisu stavljali.

Mislim da je sa ovim i ozvaničeno da je Microsoft/Xbox samo jedan veliki Publisher.
Gotovo sve što sam video je na dnu imalo PS5 logo :grinning_face:

Ništa nužno loše, samo ko bi 2020. godine rekao da ce Xbox ići ovim putem.

Ukrao sam od gospodina Klobrille slike

Sve igre sa showcase-a

Sve igre sa Showcase-a koje dolaze na Game Pass:

2 Likes

Odlican je Halo bio, svaka cast Microsoft!

Kad vidim predsednicu Xbox, postanem rasista…
Tuga!!!

Kao da sam gledao Indie showcase, jednu krštenu “ekskluzivu” nisu pokazali, gomila AA naslova i ekspanzije za Elder Scrolls online, FallOut sa xbox One-a i Sea of Thieves, plus Ninja Gaiden i Final Fantasy od pre 5 godina. 70% pokazanog isti art style u prvom licu. Tuga živa… E da i Gears of War remaster remake-a koji su uradili samo da bi ga plasirali na Sony jer drugog razloga nema, ali bilo bi glupo da to najave na svojoj konferenciji pa su taj deo prećutali za sada. :joy:

1 Like

Bio je i Gears remastet na showcase-u.

Meni je Showcase dobar bio. Ne znam šta ste očekivali.

Vidio sam anketu isto kod Geoffa Keighly-a. 45000 ljudi glasalo, 32% za A ocjenu, 35% za B. Znači većina ljudi, skoro 70% smatra da je show dobar bio.

Evo svi traileri na jednom mestu

Pa napisao sam i to, jer ga puštaju i za Playstation pa ga malo doterali. To ni ne računam kao najavu. Na tren sam se ponadao da je neka remaster kolekcija ali stativa i tu.

Pomislio sam da si mislio da nije bio. Moja greška.

1 Like

Forza horizon 6 :disappointed_face: