Cek cek cek. Jel to spajaju game pads i live gold ili sam nesto pogresno razumeo?
E ovo je fantastika. Samo još da dodje u neki razuman cenovni nivo i to je to, ultimativna ponuda. Taman dok izadje novi Xbox, odmah kupujem i nadoknadjuem propušteno 
Ovo se znalo od prvog momenta da ce spojiti servise. Nema sta, sada jos samo fali streaming kutija.
Ovo je svakako za pohvalu ali to znaci da bi uskoro i od strane Sonija mogli da ocekujemo spajanje PS+ i PS Now u jednu uslugu po ceni PS+ sto bi zapravo znacilo da PS Now postane besplatan za sve PS+ pretplatnike (sto je po meni i logicno jer PS Now kao usluga mislim da definitivno nije zaziveo i od samog starta je to sve bilo dosta traljavo).
Pre će ga ugasiti…
Pa da, pogotovo sto im je ponuda poslednjih meseci bas maltene kriminalna, inace onda godisnja pretplata od 50-ak evra jos i ajde nekako , ono djene-djene ali ta mesecna pretplata je bas dranje.
Ali ono sto se zanemaruje jeste da kad prestanes da placas ne ostaje ti anakonda vec patka…
@Djordje1990 imao sam u vidu da je skupo plaćati 15 bilo čega $,€, £, na mesečnom nivo-u za neku pretplatu. Ali recimo da daju 75$ za obe stvari na godišnjem nivo-u, to bi već bilo veoma primamljivo. Isto važi i za Sony, neka spoje PS+ i Now u jedan servis, po ovakvoj ceni i eto nekog smisla uzimati isti.
Iskreno ako već plaćam 45£ za PS+ godišnje, mogu još malo da se napregnem i dodam ostatak igara iz PS Now. To sam imao u vidu.
Live ponuda je postala tesko djubre, ne moze se vise porediti 1-na-1 sa Plus ponudom. U paketu dobijamo 5$ jeftiniji Live, ali obican Live sluzi samo za multiplejer jer su igre maltene bezvredne, pa mu nekako Ultimate Pass dodje kao stari Live, a duplo jeftiniji Live toliko i vredi jer je kvalitet igara drasticno opao od kada su poceli da promovisu Pass. MS je efektivno razdvojio te dve pretplate, da bi na kraju podigao njenu cenu, predstavljajuic je kao 2-u-1. I Sony je takodje podigao cifru pre godinu ili dve, a streaming, koji uz to lose i radi, uvek je bio preskup. Buduci biznis model zasnivace se na premium pretplatama, haos kada jos stigne i streaming kao treca opcija.
Robotnjik bi rekao - sto vise opcija to bolje, ali mene vec malo boli glava od svega toga…
Na kraju, nije ni bitno koji je mesecni pricetag - niko to ovde i ne kupuje, nego su bitne akcije i jednogodisnje pretplate. Ja ni Live ni Plus nisam placao ni blizu 10$ mesecno pojedinacno, niti je to iko od vas, tako da diskutujemo o nerealnim stvarima koje nikoga ne zanimaju, da bi pokrili neke glupave fanboj argumente.
A jesi iskopao temu
Pa neċu spamovati druge teme kad ima ova
Pre 7 godina? Imas par tema pre ove sigurno vezano za cod, gpu i ostalo al ajd ![]()
Cirkus Majkrosofta se nastavlja ![]()
Ali ovk je samo privremeno, podici ce svima uskoro ako sam dobro razumeo. Nas “turke” nece da zaobidje..
Direktan primer psihologije mase… brojke ljudi koji su im crashovali stranicu za otkazivanje pretplate su im verovatno bile poražavajuće ![]()
Ma digli bi oni i ovima kojima nisu ali im brani evropska regulativa koja kaže da za pretplate sa recuring billingom moraš najaviti korisnicima promjenu cijene dva mjeseca unaprijed. Slično je i sa drugim storovima kojima još nisu digli cijene.
Ne brinite vi sretnici, niste zaboravljeni. ![]()