Xbox Game Pass / Februar - Shadow of the Tomb Raider, Batman Arkham Collection, Crackdown 3, TWD, de BLOB

Shadow of Tomb Raider je zaista iznenađenje, tako da je ovo odlična prilika da se igra proba. Ovo je ponuda za prvi deo februara, drugi deo će biti objavljen sredinom meseca.

7 Likes

Nice…

Svaka čast MS-u. Nemam reči, kapa dole.

Zaboravili ste Shadow of Mordor ja juce skinuo…

Hahahah, gde nađe temu za telefon živo me zanima…

Prije petnestak dana bila akcija mjesec game passa i mjesec Sling TV za 1$. Trajala akcija nekih sedam dana i ja kontam uzecu zadnji dan pošto mi se nije nešto igralo u tom trenutku. Kad ono bio ograničen broj promotivnih kodova i rasprodali se za par dana.

Sad mi se igra SoTR a igraću gomno.

Ma garant ima negde za koji dolar da se uzme. Čak i da platiš $10 odlična je investicija. Plus Crackdown 3 za desetak dana.

tema mi je vrh!!!:blush:
Sony xperia

Inace uklonili su takodje 4 igre iz game pass-a od kojih je jedna Division. Sad nema ni razloga da produzujem jer je to bila jedina igra koju sam igrao odande.

Ih pa tu ima mnogo boljih i vrednijih igara, Division mozes da nabavis za 10$ malo je bezveze uplacivati game pass zbog te igre.

Nije bas 10, mislim da je 20ak kad je na popustu, no nebitno to nego nisam mislio da uklanjaju igre uopste, uvek sam mislio da samo dodaju igre tamo. Kolega uzeo konzolu danas i uplatio game pass, i drugar i ja mu rekli da skine Division jer to cesto igramo pa da igra sa nama, a ja bas nisam kupovao igru iz tog razloga jer sam imao tamo. I kaze mi lik da nema igre, i 15 min ubedjujem ja njega da ima ali on je ne vidi, da je ja imam instaliranu i sve to. Kad ja pogledam posle i vidim stvarno je nema. Gde bas nju da uklone leb im se osusio, sad kad sam zagazio u 28. level. :smiley:

Zato što sve igre koje nisu MS vlasništvo, budu 3. meseca. U tom periodu ako kupiš igru imaš 10% popusta.

1 Like