Xbox Game Pass decembar 2020: Control, Doom Eternal, Holiday Offer, and More...

4 Likes

Control je cool, ali bih voleo da igram na novoj konzoli. Jel su izbacili next gen patch?

Ima neki upgrade, Definitive edition ili tako nešto.

Edit: da ultimate, profa objasnio.

Ko nema moĹľe od 03.12. da uzme tri mjeseca Game Pass Ultimate za 1$. Sweet.

4 Likes

Uzecu zeni tri mjeseca i taman. Hvala MS-u i Slavenu!

3 Likes

Živeo Microsoft, taman mi isekao pre neki dan na primarnom nalogu.

Dobar mesec, Control čekam već dugo, Superhot DLC takođe. Nadam se da će uskoro i nova konzola pa da igram ko čovek ove igre. :grinning:

1 Like

Osoba iz Bosne i Hercegovine prodaje kodove za game pass ultimate po nevjerovatno niskim cijenama. Ne znam o cemu je rijec, ali mislim da se kodovi ne mogu prodavati nelegalno, a i po komentarima korisnika (kupaca) vidim da svima prolazi. Eto cisto da imate kao informaciju.

Napomena: 2 KM = 1 Eur. Ako je npr. 80 KM, to je 40 Eura.

2 KM = 1 € *

1 Like

Prvo, ne znam koliko čega on ovdje prodaje Ultimate plus određeni broj mjeseci Golda - ne pije vodu jer je Gold uključen u Ultimate pretplatu tako da mi nije jasna ova matematika.

Drugo, na zapadu je ovo najbrži i najjednostavniji način kako da opereš pare, nakupuješ legalne kodove za xbox, playstation, switch, apple store, itd. preko ukradenih kartica, pa ih brzo preprodaš ispod svake cijene. Posle dan-dva vlasnik kartice blokira ove transakcije preko banke, a platforma pobanuje sve sa ovim kodovima bez dalje rasprave. Viđeno milion puta.

Ako nešto previše dobro zvuči da bi bilo istinito, u najvećem broju slučajeva to i jeste.

5 Likes

Pih, al’ sam baksuz. Ja uzeo ultimate pre 3 dana. Doduše imam drugi nalog na konzoli, tako da ću se prešaltati malo na njega hehe xD

1 Like