Pozdrav svima,evo ovako da vam iznesem svoj problem,danas uzeo elite jasper modan sa rgh,donesem fino kuci konzolu povezem hdmi kabelom i upalim xbox kad ono nema slike,xbox radi ali nema nikakvih signala na slici,prespojim kabel na drugi hdmi izlaz i opet isto,stavim drugi kabel pa treci kabel prvo u jedan a onda u drugi hdmi izlaz na tv-u i nema slike.Zovem lika da mu kazem sta je problem i on kaze da mu vratim konzolu a on meni pare,ok,ja vratim konzolu on je poveze kod sebe i sve radi,ima slike i sve stima,ja kazem daj mi taj svoj kabel pa cu ja probat kod sebe.Dodem kuci stavim taj njegov hdmi kabel i opet nema slike,napravio sam 120km sa vozikanjem a nemam slike na boxu a vjerojatno cu ga sutra opet vracati,ima li tko kakvu ideju zasto nemam slike je sam do sada imao 20 xboxova i nekoliko ps3 i sve je radilo kako treba,samo da napomenem da su izlazi na tv-u dobri jer mi na oba radi max tv.Tv je sony bravia kdl 3500 full hd 102cm.inace kad povezem xbox na scart ond aslike ima al je u k…
Isti taj problem sam imao do prije par dana.I pokusao sam sve.Znaci restartovao video settings od xbox-a,mjenao tv,hdmi kabal i sve to.I na kraju sam ga uspio rijesiti.Jednostavno sam zategao malo hdmi kabal.Odnosno kada bi’ god pustio kabal slika bi nestala a kada podignem kabal(okacim ga od ivicu tv)sve radi prefektno.
Nije to,probavao sam sve zivo,4 razlicita hdmi kabela sam spajao i ne radi,ali ulazi na tv-u su ispravni,kad sam vratio box liku on spoji sva cetiri kabla bez zatezivanja ili neceg takvog i kod njega sve radi.
Dal ti niej pokvaren televizor. Sto ne probas kod nekog komsije.
ma nije ni to,radi mi kod kolege isto sve normalno,ali ova dva hdmi-a sto imam na tv-u su ispravna jer kad spojim max tv na oba sve radi normalno,i slika i zvuk,jedino kad ustekam box onda nema nista.Jel ima to mozda kakve veze sa rezolucijom,prije kad sam imao normalnu konzolu imao sam za mijenjanje rezolucije,sad to na ovoj rgh ne vidim nigdje.
probaj ovako , spoji sve i onda upali konzolu preko dzojstika i drzi desni triger i Y , tada bi rezolucija trebala da se vrati na default , ako imas rgh ne bi bilo lose da izvadis hard , kod mene to nije radilo sa hardom.
Nece,evo citam po forumima da dosta ljudi ima ovakav roblem i da rijesenja nema,ili da igram na skart ili na komponentni kabel,izgleda da ima nesto u tv-u sto ne podrzava ovakav hdmi iz boxa i zato nema slike,skroz cudno ali nema mi druge nego kupit komponentni kabel i tako spojit.