Xbox dzojstik pitanje

Nisam hteo da otvaram ovakvu temu ali ajde…
Zelim da zamenim moj Play and Charge kit na dzostiku…Zelim da mi dzoj radi na obicne baterije ali nzm kako da kucam na Google da bi mogao da kupim pa molim za pomoc…I koje baterije su preporucljive to je drugo pitanje…:slight_smile:

Sent from my PMP7280C using Tapatalk

Joj druze ima tema u kojoj smo diskutovali o ovome i to bas dosta dugo, enlope verzija punjivih baterija i punjac. Ja koristim 3200 i 2800 baterije i dovoljno dugo teraju. Imas verziju vatre, duracell, camplus i drugih punjivih sve su pretezno ekstra i zavise od naznacene snage na njima, potreban je zidni punjac za te baterije i da imas +2 ako nestane struje u joypad :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok,ali gde da nadjem to da zamenim PaC kit sa tim obicnim za baterije?

Sent from my PMP7280C using Tapatalk

Pa svaki fabricki dzojpad ide sa onim plasticnim kucistem za baterije trebas da ga imas tj da si dobio uz kontroler. Ja mozda imam jedan crni viska ali ne znam gde je :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kao sto ti rekao @M007P, to dolazi uz gamepad. Nadji na Limundu/Kupindu neki pokvareni za (relativno) male pare pa zameni ili zamoli prodavca ili nekog odavde ako zeli da ti posalje.

Zamolio bih al neznam dal neko ima…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Imas na amazon-u za naruciti :

Crne:
Amazon.com: Generic Battery Pack Cover for Xbox 360 Controller: Video Games

Bele:
Amazon.com: Microsoft Replacement Xbox 360 Controller Battery Cover (Snap-On Holder / Com…: Video Games

Biraj :emoticon-0100-smile :

http://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3AGeneric+Battery+Pack+Cover+for+Xbox+360+Controller&keywords=Generic+Battery+Pack+Cover+for+Xbox+360+Controller&ie=UTF8&qid=1390764775

Predatore ti bas znas da nadjes odakle da kupim…hehe :smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Da se nadovezem na ovu temu da nebih otvarao novu a, isto vezano za Xbox360 dzojstik: Imam MICROSOFT
Xbox 360 Wireless Gamepad koji se pokvario jer nece da se konektuje sa konzolom i negde sam procitao da je u samom gamepadu crkao deo koji se zove nano risiver.Mene interesuje dali bih gamepad ili djojstik radio ako bih ga povezao na Play and Charge kit, racunam onda ide preko USB kabla zar ne. I netreba nikakvo povezivanje putem wireless-a. Hvala vam na odgovorima. Pozdrav.

Ako je to problem, onda sigurno neće raditi. Play And Charge ti samo dovodi napon da bi se baterija punila dok ti igraš, ne povezuje ti kontroler za uređaj.

Mislim na ovaj uredjaj http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Xbox-360-play-and-charge-kit.jpg

Znam, i opet ti je isti odgovor.

daj mi na PM deo koji je otisao tj sliku .

Ne upadaj u tudje teme, koliko god da je ista, jedno pitanje jedna tema po pravilima, svako pravi za sebe, ovako je nepregledno i zbunjujuce za ostale, ne zna se kome se resava problem

LOCK