Xbox Creator error

Fat xbox na LT 2.0, igre pokrećem po tutorijalu LT 3.0 to LT 2.0 do sada sam pokrenu hrpu igara. Problem je nastao sa GTA V (coplex) , kada sa pokušao preko xbox creatora ubaciti topology for LT 2.0, xbox creator odbija ubaciti (acces denied, unable to automatically to determine image type). U čemu je problem, agbx pokazuje sve OK, ima li tko kakav savjet ili slično iskustvo?

Ako su sve postavke kao i prije, jedino sto mi pada na pamet je da skines drugu verziju igre (QUACK ili koja vec). A moguce je da su napokon nekako i taj fazon sa topology fajlom zaustavili, iako ne znam kako

a da ga izbacis iz torrenta da ugasis torrent?

naravno da sam izbacio sa torenta, probao sam rayman legends, radi kao sat, bez mp3 tricka, GTA V jednostavno odbija, možda kriva verzija, probat cu drugu

ako rade ostale igre a ta odbija onda je do rip-a skidaj odmah drugu verziju

Evo upravo sam probao drugu verziju (iND), ponovo odbija( acces denied, unable to automatically to determine image type), provjerio sam postavke agbx, sve ok,Probao druge igre na xbox box creatoru sve rade osim GTA V. U čemu griješim?

Skini poslednju verziju ona 2.9.425 valjda meni se sve cini da imas stariju verziju

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Sve sam postavke ponovo provjerio (agbx, xbox creator). Imam verziju xbox creatora 2.9.425, probao neku drugu igru, sve radi osim GTA V.

idi na iso pa propertis pa ugasi read only,koji je cekiran i trebao bi da resis prob :slight_smile:

Nemogu virovat da mi to nije palo na pamet, sada mi je neugodno:headbang: šta sam uopće postavio ovako glupo pitanje Hvala svima na pomoći, naravno da je to bio problem, sve uredno radi. Ponekad svi zapnemo na najvećim glupostima. Hvala jos jednom.

covek se uci dok je ziv :slight_smile:

lock