Xbox Backup Creator

Konacno docekah da skinem gta 5 kako treba i opet problem.
Gdje god da skinem XBC izbaca mi neku gresku.
Znate li u cemu je problem?
Skinuo sam sa ovog foruma i tu nece da mi ukljuci.
Dali je moguce da sa ISO2GOD sredim gta 5 za rgh i kako?

receno je 5x,ja sam jedan od prvih koji je to provalio pa podelio iskustva sa ostalima.

Kliknes na ISO,pa na properties pa ugasi read only,posto je on cekiran a ne bi trebalo…

E nije nego sam ja jedan od prvih!
Ontopic: Koju gresku ti izbacuje, sta pise? Pokusaj ovo sto ti je Intruder rekao. Ako nece, skini Xbox Image Browser. Isto sr*nje drugo pakovanje.

Dali je moguce da sa ISO2GOD sredim gta 5 za rgh i kako?

Verovatno nije moguce. Koju gresku izbaci xbc, napisi nam da znamo u cemu je stvar.

Znaci moram na xbc?Steta jer mi je tako i lakse a i ovako i ne ide.
Samo neke od gresaka koje mi izbacuje,sve zavisi odakle skinem:

Sta da radim dalje?

Ok. Nemas brige, imao sam isti problem i resio.

Prva slika znaci da pokreces xbx direktno iz rara, nemoj to nego prvo raspakuj lepo pa onda pokreni iz raspakovanog foldera.

Druga slika znaci da ti treba msomctl.ocx fajl kao sto lepo i pise.

Skini ga odavde ili gde vec

MSCOMCTL.OCX download - free ocx files

a zatim kopiraj u windows/system ili windows/system32 folder…

to je to… radice ti posle toga.

Ovo je bio problem? Jednostavnije ne moze biti. Uradi ovo sto ti je padawan rekao, ali taj MSCOMCTL.OCX mozes i u XBC folder i radice sasvim normalno, da se ne juris ponovo sa njim ako radis reinstall sistema.

Nije mi jasno, zasto taj fajl ne ukljucuju u rar ako je vec neophodan za rad programa.

ja mislim da taj file stoji kod mene u tutorijalu, inace to je valjda deo MS-ovog nekog paketa, pa se kao podrazumeva da se to vec ima na sistemu, tako nesto, u sustini uvek ima resenja :slight_smile:

Skinuo sam to i kopirao ga u system i system32 i taj folder gde mi je xbc i opet mi je izbacao,pa sam ga pokrenuo sa desni klik pa sa run as administrator i uspelo je da se ukljuci i cd 1 mi se radi i nadam se da ce uspjeti.
Medjutim cd2 mi pise ovo:

Sta da radim?

desni klik na taj drugi iso file nadji READ-ONLY i odstikliraj, takodje ugasi torrent

Ako ne radi, mozes 2. disk da raspakujes i sa iso2god, svejedno je.

nema ne moze ili nece, mora da radi :slight_smile: to je moj moto ehehehhe

Sredio sam sve probleme,radi,hvala svima na pomoci puno!