Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Yep, EA igre (iz nekog razloga) su najpovoljnije u J. Koreji

1 Like

Što se tiče cenzure tu su katastrofalni, ali zato samo svratiš kupiš šta ti treba i otputuješ nazad :grin:

Ujedno eto ako nekog zanima fifa 26 je 50% i po smešnoj ceni u Koreji oko 1800 din

1 Like

Brt, pa može se omaši 100~200 din, al za 1000 majka mu stara :rofl:

Izvinjavam se stisnuo sam 1 umesto 2 :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Svakako je najbolja cena od svih ostalih regiona

1 Like

Na koju cenzuru mislite za Juznu Koreju, jedino imaju ono da te obavesti na svakih sat vremena koliko si online..

Ja ostao kod njih, mrzelo me da se vracam, a imam sve svakako tu i onda lagano

Pređeš tamo, pogledaš u biblioteku i vidiš koliko ti igre nedostaju :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nisam neko vreme kupovao igre za xbox pa cisto da pitam ovde kada se igre kupuju preko chile-a da li je metod isti kao nekada na turskoj, tipa stavi se lazna adresa i transakcija se obavi preko konzole bez ikakvhi vpnova itd.?

Da, isto je sve na Čile kao što je nekada bilo.

1 Like

Da l bi mogao napisati step by step novi turski metod? Ne mogu da nadjem originalni post ako je i bio uopste :sweat_smile:

1. Kupiš turski gift card na nekom od sajtova, ja sam obično kupovao na SEAGM pošto mi Turgame ne radi
  2. Reedem gift carda uradiš na mob ili PC u browseru uz VPN na Tursku. Uključiš VPN, kucaš u google microsoft redeem, uloguješ se u svoj nalog i kad uđeš prekopiraš tu kod i ideš na redeem
  3. Igru kad kupuješ na turski store isto ideš preko browsera i isto sa uključenim VPN na Tursku. Kucaš u google tipa Baldur’s Gate 3 Turkey Xbox store. Stranica od igre bi trebala da bude ba turskom sa izraženim cijenama u lirama. Uloguješ se tu u browseru isto u svoj nalog ako već nisi ulogovan. Ideš onda na dugme za kupi koje je isto na turskom ( mislim da se može koristiti google translate da ti prevede stranicu, ja nisam) i odabereš onda Microsoft wallet ili kako se već zove, kao sredstvo plaćanja.

Ne znam je li pored svega toga moraš svakako imati karticu na Tursku dodanu na konzoli, ja imam.

Ne treba kartica. Treba pre svega i MS nalog da prebaci na TR.

1 Like

Isto sam uradio kao i ti, pre mesec dana sam imao Change your region i batalio. Juče ajde da probam da potrošim zarobljenih 300 lira, Assassin’s Creed Mirage prođe za 270. Ja ne uspevam da primenim kupovinu preko browsera kako je opisano, @djomla43 koji VPN koristiš?

NordVPN ili Surfshark, kako kad. Mislim da je urban vpn završavao pos’o, ako se ne varam @kima81 je sa njim uzimao.

Pisao sam ranije da mi je prošla kupovina bez VPN-a preko browsera jednom prilikom, isto lire iz walleta.

Tačnije Free VPN koristim😉

Turgame(gift card ), kupovina preko browsera uz pomoć VPN radi bez ikakvih problema.:hugs:

2 Likes

A je l ti i microsoft nalog na tursku podesen?

:eyes:

2 Likes

Ja koristim urban vpn (ekstenziju iz browsera) i Microsoft nalog je podesen na Tursku.

Nakupovao 1200 lira da iskoristim ovu akciju 3 mjeseca ultimate za 1195 kad ono neće, ni preko konzole ni preko VPN , pomagajte ima li rješenja ? Možda neka virtualna Turska kartica , koliko vidim to je problem traži tursku karticu iako imam balance

Je li itko pokušavao da redeemuje u zadnje vrijeme? Meni prikazuje error čim otvorim redeem stranicu, ali samo kad sam spojen vpn-om na Tursku.

Bez problema juče preselio acc iz Srbije u Tursku, dodao Lire, kupio igru.