Imam 300 lira na accountu, ne dopušta mi da kupim sa njima, i dalje Change your store region
Jesi probao da obrišeš karticu pa je ponovo dodaš ili možda da samo apdejtuješ podatke, npr. adresu promjeniš ilo nešto?
Jer meni isto nije moglo ali dobio sam novu karticu i promjenio tamo podatke i uspjelo je proći.
samo sam obrisao karticu, nisam dodavao novu. I pokušao da kupim sa postojećih 300 lira
Loguj se preko web-a na MS acc, obriši sve adrese.
Mislim da moraš imati dodanu karticu.
Ne dopušta mi da obrišem, moram uneti novu adresu pa onda mogu da obrišem
Jesi dodao novu karticu/adresu preko weba ili konzole? Ja sam izbrisao karticu i sve billing adrese na webu i onda sam na konzoli ponovno dodao i stavio drugu adresu. I dalje mi stoji change your region.
Preko konzole. Nije mi dalo da uklonim staru karticu pošto imam uključen recurring billing za GPU ali kad sam išao da dodam novu karticu i upisao sve podatke, ime, broj kartice, expiry date itd. kad aam kliknuo next, adresa je bila popunjena sve kao na staroj kartici jer je isti račun i sve. Samo se apdejtalo.
Sačekao sam 10 dana i samo opet uneo istu karticu sa drugačijom turskom adresom i više nemam change your store region.
tako je meni ranije uspevalo, s’obzirom da sam već mesec dana na US storu probaću popopdne sa turskim
Radi direktna kupovina ili samo preko giftcardsa?
Jel ima neko resenje kada nece Global kljuc da se ukuca na Reedem, izbacuje mi gresku da kljuc nije kupljen za pomenuti region EA FC 26 je u pitanju?!
Onda nije global ključ.
Gde si ga kupio?
Gameseal , mislim pise da je tipa Global.
VPN + neki xbox region. Idi na xbox redeem (google search).
Direktnu kupovinu nisam probao, samo dopune, jer svaki put kad obrišem karticu i ponovo dodam moram da cimam banku da mi kartično odelejenje dozvoli da Mastercard iz Srbije kupuje preko stora iz druge države. Sumnjam da sam Change your region dobio zato što nisam radio ono što nas je @djomla43 učio - ulogovati se na profil preko VPN pre dopune i ne raditi ništa da ostane zapamćena IP adresa iz Turske. Upravo kupio Tiny Tina’s Wonderlands The Next-Level Edition za 250 dinara i Deliver Us Mars za 170 dinara. Kao u dobra stara vremena…
Sta je ovo, sve americke zemlje naplacuju taxu od jednom…
Virginia, California, Florida, Oregon….
Zna neko koja ne uzima taxu sada
alaska ne bi trebalo da naplacuje.
Nope, nece