Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Rećiću ti šta treba da isključiš, samo da uključim Xbox.

Bukvalno noć i dan razlika sa tim. Znam da je u analognim podešavanjima kako se izračunavaju pokreti.

Tj evo našao sam preko gugla. Ne može ništa drugo da bude jer sam isti problem kao ti imao

Changing it to axis independent or true diagonals (my fav) will fix it*

1 Like

To sam baš i ja video na google danas, prebacio sam sada pa ćemo da vidimo kakva je situacija. :clinking_beer_mugs:

Ja malopre uspeo da redeem 900 lira, ali ne prolazi kupovina na konzoli, kao kod još nekih…

Smešno je kako nekom radi, nekom ne. :sweat_smile:

Zato me i mrzi da se cimam sa Erdoganom kod kupovine igara. Pretplata se i dalje srećom obnavlja, a igre uzimam kod Sančeza. It is what it is

2 Likes

Malo čile malo turska nema all in opcije da je jeftino,turska može preko dopuna ali previše cimanja

Kako? Držiš store na Čile a skida ti i dalje za tursku pretplatu?

Upravo, samo koristim dve kartice.

1 Like

Pozdrav društvo.Samo da javim da mi je gamepass ultimate bio i još je na turskoj prodavnici a prije 10 dana sam prešao na čile,da bih mogao kupovati igre. Na istoj kartici su mi turski game pass i čileanska prodavnica. sa tim što sam na konzoli dodao istu karticu samo sa adresom u santiago,neki hotel.danas mi je trebala biti obnova pretplate i uspješno je obavljena sledeća obnova će biti 23 10, 309 lira ili ti 6,43 e. a upravo sam kupio na čile prodavnici Ghost worior 3 za 2,24e,na popustu 90%. eto koga zanima.

1 Like

Samo da potvrdim upravo sam dobio Change your store region, veran sam Erdoganu, nisam menjao store, zadnji put preko dopune uspešno kupio 11-og danas neće.

1 Like

Preko dopuna radi fino :blush:

2 Likes

Pa da dopune i automatsko obnavljanje pretplate je jedino sto mi drzi nadu da ce se turska vratiti. Sada sam na Chile-u uzeo ovja Silent Hill F , al nadam se da cemo se vratiti u Tursku.

1 Like

Kad se već nadaš bolje se nadaj povratku na Argentinu :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Isto :smiling_face_with_sunglasses:
Doduše, ja se i dalje držim browsera i vpn-a. :sweat_smile:
Malo ti ukrivo ta utičnica :grin:

2 Likes

1 Like

To je to :grin:

1 Like

Radi sad i meni preko dopune. Ali jesam nedavno dobio novu karticu pa sam nju dodao.

Mislim svakako ću se prebaciti na Čile pošto mi ističe i druga kartica sledeći mjesec, nju ću staviti na Čile ali dobra je opcija da imam i Tursku za ove indije koji su bagatela tamo.

Kako dodajete dopunu na Turskom storu?
Da li je regija naloga na PC podešen na Tursku i kroz VPN na PC redimujete lire koje kasnije koristite na konzoli?
Imate li dodatu kreditnu karticu na PC ili na konzoli?
Hvala!

Dopunu kupiš na Turgame ili negdje drugo. Meni nije radio Turgame pa sam probno kupio 100 lira na Enebi ali inače nije tamo dobro jer su mi uzeli oni tu pola € provizije.
Kartica ti je samo na konzoli dodana. Nalog i konzola na Tursku, redeem dopune uradiš na PC ili preko telefona uz VPN uključen na Tursku.

2 Likes

Hotel Barcelona je 68 TRL, Yooka-Replaylee je 85 TRL.

@djomla43 rešeno :joy::joy::joy:

1 Like