Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Neka to je u inat hejteru raspali sad ću i deluxe edition da uzmem, neću ja da se stiskam ko ti sirotinjo sa pretplatama :joy:

Usput ja AC serijal obožavam, svakako si ti stari hejter i igra koju bi ti pohvalio developeri još nisu uspeli da naprave :man_shrugging:t2::face_with_tongue:

Uzmi brate i ceo Ubisoft što se mene tiče. Djubre ostaje djubre, bez obzira na predjenu kilometražu :smiley:

Ne mogu, već imam sve :sweat_smile:

1 Like

Čuš, napravi nov nalog pa i tamo uzmi. :grin:

3 Likes

Ma kupio bi na bata Mlađu da se ne grebe na ove pretplate, al neću jer je hejter odma bi reko ne valja :laughing:

Ne treba brate. Meni je dovoljna i pretplata. Ja sam oženjen čovek sa malim detetom. Nisam zgubidan piroCki kao ti. :laughing:

1 Like

Ma voleo bi ti nego nećeš da priznaš :joy:

Voleo bih. :smiling_face_with_tear:

1 Like

:eyes::eyes::eyes::eyes:

1 Like

Ko lud sam bez Xbox-a. Isto kao sto sam bio i bez Plejke :joy:

1 Like

Ja sam turskom storu. Na njemu imam neke kupljene igre placene nasom karticom (povezana platna kartica master card). Takodje gamepass mesecna uplata mi regularno skida sa iste kartice.

Poslednji put sam kupio sa konzole preko u store-a the red redemption 2 pre nekih mozda 6 meseci. Sve proslo regularno.

Danas hocu da kupim Witchera i javlja mi gresku: “the region in which your payment option was issued and your store region need to match”.

Ima li nekog resenja?

2 Likes

Vrati se i pročitaj temu zadnjih mjesec, dva. Ne radi Turska više, kodovi uz VPN mogu da se redeem-uju. Neki uspjevaju da kad kupe dopune za wallet onda da kupe igru na turski store, dok neki ne. Game Pass ako si imao recurring billing iključen i dalje radi.

Neki drugi storre isto radi ako prebaciš, npr. Čile, ali nije povoljno kao Turska.

3 Likes

Dodatak , dodao sam wallet nekih 600lira , nije htelo da mi radi (pre toga je radilo) , nisam nista pokusavao da kupim 3 dana niti sam pipkao nalog (menjao regije na konzoli i nalogu itd.) i danas probao i proradilo je . Tako da ako ti ne radi kupovina preko wallet-a onda nemoj nista da pipkas jedno 3/4 dana i probaj ponovo i radice. Kartice i dalje ne rade tako da Chile all the way dok se misteriozno resi problem (nadam se).

2 Likes

Ja probao juče opet kad sam vidio tvoj komentar. Neće i dalje.

1 Like

Ja koji sam imao skoro tries’ kad je prvi AC izasao

5 Likes

Pozdrav! Lire si dodao na nalog preko konzole ili preko pc-a uz pomoć vpn?

Preko telefona uz pomoc VPN-a i onda mi nije radiloo , doslovno nisam zeleo da pipam nista jedno 3/4 dana i eto bas juce probao i proslo je.

EDIT: Nemoj odmah stavljati velike sume ja sam stavio 600lira jer je meni pre toga kupovina odmah prosla i cim sam stavio 600lira nije htelo da radi , verujem da je to zato sto sam menjao region naloga pre toga kako bih mogao reedem-ovati kod za wallet.

2 Likes

Sacekaj onda jos malo samo je bitno da ne pokusavas svaki dan nego ako nece onda ponovo 3/4 dana pauza. Jer i ja sam bio pokusavao svaki dan dok nisam shvatio da mi je otislo 600lira i pustih ga 3/4 dana dok nisam video neke dobre popuste i reko aj da probam i eto proradilo. Mada od sada necu ni ubacivati wallet jer nikad ne znas kada ce prestati i to da radi…

2 Likes

Hvala! Probaću ovih dana.

Nisam probavao 25 dana, od kad sam se drkao sa Turgame ovdje u temi. U međuvremenu sam prebacivao store na Čile da probam i kupio nešto ali to je bilo sa drugog naloga. I to je bilo prije 20 dana.