Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Sve staro sto je izaslo davno sam pokupovao. Meni je fantastocan deal Chronos za 4700 din

Ja uzeo Helldivers 2 za 2800din, jeftinije nego kod Erdogana.

1 Like

1 Like

Pravite novi nalog za Čile ili ide i preko postojećeg?

Preko postojeći, bar ja

Ja sam imao drugi nalog na Čile još od prije kad je bila ona drama prošle godine sa nalozima. Pa sam sad probu uradio na njega, ali naravno sa mislim koristiti svoj onovni nalog. Za sad neću još, da vidim hoće li đi raditi reccuring billing na Tursku kad istelne Game Pass čak iako mi prije toga ističe kartica. Na Chile svakako postoji gift opcija ako baš budem zapeo da nešto kupim.

Je li potrebno promijeniti državu na microsoft profilu ili samo regiju konzole?

Samo na konzoli.

1 Like

Planiram da uzmem EA FC 26, prosli put sam prebacio na Koreu i tamo kupio jer je dosta jeftiniji bio, gde sada najbolje kupiti?

Isto. EA je uvek najjeftinija u Korei (neračunajući Argentinu koja ne radi)

4 Likes

Hvala doktore, jel mozes samo da me podsetis jer sam prosle god bio kupovao, bese promenim na PC-u u settings-u u microsoftu neku adresu iz Koreje, predjem na konzolu udjem u store i kupim igru?

1 Like

Ništa ne menjaš na nalogu samo region na konzoli, adresu, karticu i cepaš u store buy

1 Like

Bugi, brat moj, stručnjak za jeftinoću, kao i svaki Piroćanac ! :joy: :yellow_heart:

2 Likes

Lovac na popuste

3 Likes

Maxi pčelica.

2 Likes

1 Like

Od stipse Piroćanca u inat hejterima @MladenVR :smiling_face_with_sunglasses::joy::blue_heart:

3 Likes

Bolje zagoreo lebac da si kupio i da si im ostavio 5 din kusur nego ovo :joy:

3 Likes

A šta ću kad sam veliki obožavalac AC serijala još od malih nogu :grin:

1 Like

Kako ćeš tek da se skenjaš kad vidiš na šta si bacio novac :joy:

Ja mu govorio, uplati 1000 dinara Ubi+, odigraj igru, prežali 1000 dinara. Ne, on je ostao u onom argentinskom fazonu, kad je sve bilo dž, kao, volim ja da imam igre na svom nalogu. Kapiram da mu sad sa ovim cenama ova igra vredi kao kompletan nalog što ima :joy:

5 Likes