Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Sta je ovo svi zivi uhvatili Ready Or Not za 200lira? Jedino cu ja platiti 1000 :cry:

Ako može sledeći put podelite info sa ostalima :cry:

1 Like

Drago mi je da ipak necu biti jedini haahahah. Cuti dobro je u vamo preko bare je 40dolara ako sam dobro video…

1 Like

Neko uzeo za 200, neko će za 1000 a onda tu sam i ja koji kontam gdje da dam 200 lira za CoD iz 2005. :roll_eyes:

2 Likes

Nemoj mi CoD spominjati , imam sve naslove na battlenet-u dokle su se samo tamo prodavale i sada ih ponovo uzimam na Xbox-u , a nekoliko vec naslova imam na Steam-u i naravno ponovo pravim istu kolekciju na Xbox-u, ne pitaj zasto eto jbg volem hahaah , al 1000lira za Ready or not necu prezaliti kolegama :smile:

1 Like

2427 lira sinoc, Space Marine 2 i Baldur’s Gate 3.

2 Likes

Neko da pomogne? :grin:

Turska inace,radilo je do skoro sve normalno

Nema pomoći, rešiće se samo od sebe, barem je kod mene bio takav slučaj na dva naloga.

Hvala,barem da znam da ne pokusavam nista,jel treba dosta vremena ili se resi kroz par dana? :grin:

Par desetina dana :grin:
Meni nije prolazila kupovina skoro 2m.

A jooj hahaha :joy:
Hvala na informacijama svakako. :blush:

1 Like

Ovo se meni desilo poslednji put kada sam hteo preko Xbox app na telefonu da uzmem igru pre jedno mesec dana. Uglavnom samo sacekaj jedno 5-6 dana i onda probaj ponovo. Jako je bitno da ne polusavas svaki dan da odradis kupovinu nego sacekaj eto neka bude nedelju dana i onda tek probaj i proradice.

1 Like

Ljudi milion puta je receno kupujte samo direktno sa konzole.

1 Like

Sacekacu tih par dana svakako.

Ja iskljucivo preko konzole,nikakav VPN,samo sam nastelovao regije i to je to.

Jedino sto me brine,procice popusti za zeljene igre hahaha :grin:

Evo ga i kod mene. Sad probao da kupim nesto. Uvek kupujem s konzole, nikakva cackanja sa strane…

Isti problem,isti monitor hahaha :joy:

Znači do monitora je :thinking:

4 Likes

I kod mene isto (Turska).
Pre tri dana je prošla kupovina.
Valjda će se brzo “razrešiti”. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jel i ti imas Gigabyte monitor? :smiley:

2 Likes

Sada post od kupovine